Ny uke - nye muligheter

God kveld!

Har egentlig ingenting i meg som sier at jeg er trøtt og at det er mandag imorgen, men det at jeg må legge meg snart er det ikke noe tvil om. Har lang dag på skolen imorgen, 08:15-15:30. De dagene tapper meg for energi. Jeg lover dere.. Har jeg lang dag så sover jeg fra 16:00-22:00 og slutter jeg 13:50 så sover jeg frem til klokka er 18:00 med mindre mamma ikke ringer å vekker meg eller at Henrik vekker meg. Nok om det. Ikveld har jeg spist pizza og bare slappet av helt til jeg fant ut at jeg skulle begynne å ommøbelere rommet vårt, nok engang. Jeg blir så lei av det samme hele tiden og det skjer støtt og stadig nye forandringer i huset her.

Ikke nok med det, men har altfor mye klær at jeg må låne Henrik sitt skap og jeg har liksom en stor kommode med en del skuffer også har jeg et stativ jeg henger klær på, men det er visst ikke nok. Jenter, vi jenter..

Jeg gleder meg til imorgen for da kommer verdens beste kjæreste/samboer hjem. Han har vært vekke i 2 dager, men er så avhengig av han og føler han har vært borte i 2 uker. Ikke nok med bare det, men er husredd!!

Allerede på tirsdag fyller jeg 21 hele år. Tiden flyr og på samme dag så har jeg og Henrik 6 mnd(halvt år) sammen. Så det er kjempe kos og stas altså.

Nå skal jeg ta en dusj og kose hodeputen, helt alene med mus i hus. Det er creepy spør du meg, men så lenge jeg slipper å se en etter en løpende her så er jeg fornøyd altså.

Sov godt sweeties


  

Caroline
Ha en fin uke ♥
09.03.2015, 17:10
URL: http://carroogirl.blogg.no
Personlig Utvikling
Ser godt ut det der. Cola og Pizza. Blir nesten misunnelig :)
09.03.2015, 21:23
URL: http://personligutvikling.blogg.no

Hei! Gina Schøyen er mitt navn, er 19 år og kommer fra sommerbyen Sandefjord.

Alle henvendelser kan sendes til: Ginablogg@hotmail.com

Kategorier


ArkivAnnonser
hits