ONSDAGENS TIPS

Hallo! Har dere hatt en fin onsdag så langt?

Jeg har ikke hatt en så veldig fantastisk bra dag, men prøvd og gjort den bra. Jeg var hjemme fra skolen idag fordi magen min lever i sin egen verden, dessverre. Jeg var på gastroskopi på mandag og hadde en slange nedi magen min og det gjorde absolutt ikke godt. For å si det slikt å kjente jeg smertene fra begynnelsen til slutten. Skjønner virkelig ikke hva de skal med den bedøvelsen de har? De bruker en spray som de sprayer i munnen også skal man svelge det. Det smakte serriøst råtne bananer. Det var deilig å få det unnagjort, men det er ikke noe jeg skal gjøre igjen for og være ærlig. Får svar om 2 uker om det er noe jeg har nedi der eller om det rett og slett er noe galt. 

Sånn ellers er jeg utrolig nervøs for tiden. De andre på skolen har fått vite om de har kommet inn på skole eller ikke, og de jeg vet om har kommet inn, mens jeg har fått et brev om å ha et møte med lærere og PPT-tjenesten. Grunnen til dette er fordi jeg har mye fravær og er syk hele tiden, noe som gjør at vi skal diskutere skoleåret som kommer. Jeg vet ikke hva som kommer til å skje, men håper virkelig jeg kommer inn på 2 året for det er mitt største ønske akkurat nå. Jeg vet jeg har mye fravær og litt dårlige karakterer, men håper det ordner seg. Det gjør det som regel, men det er flaut om jeg ikke kommer inn, for da er det 3 gangen og min siste mulighet er nå til å gå på skole. Krysser det jeg har!

Har ryddet litt hjemme hos foreldrene mine og har endelig funnet frem min gamle skole-pc, noe jeg trengte igjen ettersom at jeg vil blogge daglig og brukte ipad til å blogge før jeg fant denne igjen. Har også funnet speilrefleks-kameraet mitt, så nå får jeg tatt noen ordentlige bilder av hverdagen min. 
Tenkte jeg skulle vise dere noe smart. Det er nok mange som bruker dette tipset, men vil vise alikevel. Før slet jeg med å spare penger å brukte alt på alt og ingenting. Jeg fant ut at jeg skulle spare mer for å få råd til å bruke mer penger til Rhodos turen med Henrik. Jeg tok en coca-cola flaske som er brukt og skylt den og skjært hull i den slik at jeg kan legge på penger hver gang jeg har kontanter. Det er utrolig smart løsning for å ikke bruke penger. Ja, det er bare å skjære opp denne flasken for å få de ut, men det er jo bare tull å spare for å ødelegge gledene sine med å bruke det du har spart og skulle spare. I flasken under så er det ca 5000 kroner som jeg har spart i noen måneder. Som dere ser så er det bare smått og ikke noen lapper, men det er jo det som er greit når man har mye smått og ikke får brukt det, så går det jo rett oppi flasken. 

Bruker dere noen løsninger for å spare penger? 


  

thomas
Du kommer nok inn på skole skal du se :) bare vis dem at det er det du vil!:) kommer du ikke inn så er det mange andre muligheter vettu :p

Jeg bruker samme metode til å spare! Skal til Syden med Heidi hehe. Koselig med kjæreste tur :)
18.03.2015, 21:45
GINA
thomas: Håper virkelig det:) Så koselig:) bra metode det!
18.03.2015, 21:50
URL: http://ginaschoyen.blogg.no/

Hei! Gina Schøyen er mitt navn, er 19 år og kommer fra sommerbyen Sandefjord.

Alle henvendelser kan sendes til: Ginablogg@hotmail.com

Kategorier


ArkivAnnonser
hits