Vi lever i et press

Nå er det vel en god stund siden jeg satt bak tastaturet og tastet på bloggen min, men føler heller ikke jeg har så mye og tilføye her lengre, hehe. 

Er det noe som har kommet i tankene mine nå for tiden så må det være presset og være et menneske på den tiden vi lever i nå. Vi lever i et press, stress og ståpåvilje. 
Jeg syns de fleste jenter overdriver stort for og komme seg til topps med utseendet og være måten. Vi lever nå i år 2016 og det jeg vil fram til i dette innlegget er hvor mye tid jenter og gutter bruker av tid for og føle seg vell (flest jenter). De fleste jenter legger seg under kniven for og få et "perfekt" utseende, tror dem at de vil få hvertfall. Det er helt i orden og stelle på utseendet sitt av og til hvis man føler seg ok med det, men når det sitter andre jenter bak skjermen som har lyst til og forandre seg selv fordi noen andre jenter gjør det, og fordi det er slik vi lever idag så syns jeg vi lever i en sinnsvak verden.

Det er et press for jenter og være på nett og se slike ting. Jeg selv kunne aldri ligget under kniven for og gjøre meg bedre. Dessuten så blir ikke alltid operasjoner fint når man blir voksen, for det er bare noe man syntes der og da når man er ung og dum som jeg sier til en hver tid når jeg ser støtt og stadig jenter gjør dette. Alle har så og si instagram, facebook, blogg. Det er jo der det stadig blir lagt ut slike nye oppdateringer. Er det rart at jenter får dårlig selvtillitt når enhver jente gjør dette og får andre jenter til og gjøre det mot seg selv? Det er en skam.

Kan ikke si jeg selv er fornøyd med meg selv, utseendet og det jente greine der, men jeg kjøper heller dyrere sminke osv. Jenter drar idag til profesjonelle og ikke profesjonelle for og fikse vippeextensions istedenfor og sette på hver dag før man skal ut av døra. Det er jo en grei ordning det, men dyrt, og det er ikke alle jenter som har råd til dette selv. De fleste tenker der ute nå "Det er vel jentas probem om hun ikke har råd. Det trenger ikke og gå utover oss som faktisk vil ha det og har råd til det". Vel, om man bare kunne tenke slik noen ganger. Jeg bruker også hairextensions til tider, hvertfall når jeg skal ut i helgene, men syns selv det er drøyt at jeg har blitt avhengig av det. Dyrt er det også i tillegg. Jeg begynte vel med det for 4 år siden. Det var da jeg begynte å shoppe på nettet, alt fra extensions, sminke, løsvipper, negler osv. Jeg syns presset idag tar helt av og skulle ønske vi kunne leve 2010 livet eller under det stadiet også. Det verste av alt må vel være de småjentene fra alderen 12 og oppover som føler presset for og gå på skolen med masse sminke, extensions osv. Hva i huleste skjedde med slengbukser, naturligheten og det som alle gikk i før?

Nei, tydeligvis skal alle gå i fotsporene til andre og leve opp til andre. Det har dessverre blitt sånn. All respekt til de jentene som kan kle seg som de vil uten og tenke på kritikk. Jeg har nok blitt veldig påvirket av mote hverdagen og hvordan man skal leve som ei jente idag.
Du skal helst være classic og bygge deg opp etter dagen mote. Herre min fred, for en verden. 

  


Hei! Gina Schøyen er mitt navn, er 19 år og kommer fra sommerbyen Sandefjord.

Alle henvendelser kan sendes til: Ginablogg@hotmail.com

Kategorier


ArkivAnnonser
hits