hits

"La det være.."

Hei kjære dere! 

Jeg syns dagene virkelig går så utrolig fort for tiden. Nå er det plutselig torsdag og allerede helg imorgen. Jeg har fått meg praksis plass i barnehage og starter der allerede neste uke forhåpentligvis. Jeg skulle jo egentlig gjøre meg ferdig som helsefagarbeider før jeg prøvde meg ut i barnehage, men i og med at helsefag-linja var utrolig slitsomt og hardt så fikk jeg gjort en avtale med lærerne om at jeg skal ut og prøve meg i barnehage. Har en god følelse på at det er det riktige valget, tiden får vel vise det. 

Jeg blogget igår etter en god stund med pause, men tenker jeg slår til med blogging igjen nå som jeg har litt bedre med tid. Ser dere ikke noe innlegg her, så er det kun fordi jeg har alt for mye og gjøre. Jeg håper dere har noen ønsker på hva jeg skal blogge om. Jeg er ikke noe fan av "rosablogg" der jeg BARE legger ut outfit, sminke og bare viser jentesiden, for det er ikke alltid like interessant for alle lesere der ute kan man si, selv om det kanskje er greit innimellom med slike innlegg.
Kom gjerne med ønsker hva du vil lese mer om. Jeg var hos frisøren igår på HairShop i Sandefjord fordi venninna mi jobber der og hun er min faste frisør kan man si. For en uke siden kikket jeg litt på bob klipp på nettet og merket jeg savnet det litt ettersom at jeg har hatt det før, men har latt saksa være fra håret en stund nå utenom og ta tuppene litt, grunnen fordi jeg skulle spare til langt hår. Hm, hva hjalp det vel og la håret gro når jeg hadde ødelagt håret med bleking og farging. Ikke nok med det, men også hjemmefarging/bleking. Håret så derfor ikke bra ut etter disse prosessene hjemme og endte opp med og klippe det "bob" igjen. Nå ser håret mye friskere ut og det var verdt det. Dessuten så hører jeg støtt og stadig at jeg kler bedre kort hår og ser mer friskere og voksen ut. Jeg må absolutt anbefale alle der ute til og dra til en frisør for og fikse håret uansett hva det får koste, men da er det bedre og betale en dyr sum enn å risikere og ødelegge hele håret sitt. Frisøren min blir så oppgitt hver gang jeg farger eller bleker det hjemme, så hun ber meg hver gang om å la det være, men det er litt vanskelig noen ganger, haha. Er fornøyd med resultatet nå hvertfall. Skal bare ha det litt lysere etterhvert. Thats it.
Hva syns du om resultatet? 

Vi lever i et press

Nå er det vel en god stund siden jeg satt bak tastaturet og tastet på bloggen min, men føler heller ikke jeg har så mye og tilføye her lengre, hehe. 

Er det noe som har kommet i tankene mine nå for tiden så må det være presset og være et menneske på den tiden vi lever i nå. Vi lever i et press, stress og ståpåvilje. 
Jeg syns de fleste jenter overdriver stort for og komme seg til topps med utseendet og være måten. Vi lever nå i år 2016 og det jeg vil fram til i dette innlegget er hvor mye tid jenter og gutter bruker av tid for og føle seg vell (flest jenter). De fleste jenter legger seg under kniven for og få et "perfekt" utseende, tror dem at de vil få hvertfall. Det er helt i orden og stelle på utseendet sitt av og til hvis man føler seg ok med det, men når det sitter andre jenter bak skjermen som har lyst til og forandre seg selv fordi noen andre jenter gjør det, og fordi det er slik vi lever idag så syns jeg vi lever i en sinnsvak verden.

Det er et press for jenter og være på nett og se slike ting. Jeg selv kunne aldri ligget under kniven for og gjøre meg bedre. Dessuten så blir ikke alltid operasjoner fint når man blir voksen, for det er bare noe man syntes der og da når man er ung og dum som jeg sier til en hver tid når jeg ser støtt og stadig jenter gjør dette. Alle har så og si instagram, facebook, blogg. Det er jo der det stadig blir lagt ut slike nye oppdateringer. Er det rart at jenter får dårlig selvtillitt når enhver jente gjør dette og får andre jenter til og gjøre det mot seg selv? Det er en skam.

Kan ikke si jeg selv er fornøyd med meg selv, utseendet og det jente greine der, men jeg kjøper heller dyrere sminke osv. Jenter drar idag til profesjonelle og ikke profesjonelle for og fikse vippeextensions istedenfor og sette på hver dag før man skal ut av døra. Det er jo en grei ordning det, men dyrt, og det er ikke alle jenter som har råd til dette selv. De fleste tenker der ute nå "Det er vel jentas probem om hun ikke har råd. Det trenger ikke og gå utover oss som faktisk vil ha det og har råd til det". Vel, om man bare kunne tenke slik noen ganger. Jeg bruker også hairextensions til tider, hvertfall når jeg skal ut i helgene, men syns selv det er drøyt at jeg har blitt avhengig av det. Dyrt er det også i tillegg. Jeg begynte vel med det for 4 år siden. Det var da jeg begynte å shoppe på nettet, alt fra extensions, sminke, løsvipper, negler osv. Jeg syns presset idag tar helt av og skulle ønske vi kunne leve 2010 livet eller under det stadiet også. Det verste av alt må vel være de småjentene fra alderen 12 og oppover som føler presset for og gå på skolen med masse sminke, extensions osv. Hva i huleste skjedde med slengbukser, naturligheten og det som alle gikk i før?

Nei, tydeligvis skal alle gå i fotsporene til andre og leve opp til andre. Det har dessverre blitt sånn. All respekt til de jentene som kan kle seg som de vil uten og tenke på kritikk. Jeg har nok blitt veldig påvirket av mote hverdagen og hvordan man skal leve som ei jente idag.
Du skal helst være classic og bygge deg opp etter dagen mote. Herre min fred, for en verden. 
Let it go

Hei!

Det her ble jo ikke akkurat så tidlig innlegg som planlagt. Jeg får virkelig ikke sove om dagen og sliter samtidig med å få i meg mat, og er mye deprimert. Ja, bare de tre punktene der er med i stoffskifte, som jeg akkurat har fått diagnosisert for 2 uker siden ish, hos fastlegen min. Det er litt crap, for må gå på piller resten av livet og litt oftere blodprøver. Jeg drar til syden neste onsdag og er absolutt ikke på noen måter forsikret - vel, jeg har reiseforsikring, MEN jeg har ikke blitt medisinert enda fordi jeg ikke har fått innkallelse til sykehuset enda, og ting tar lengre tid enn forventet. Det som nå kan bli skummelt er at jeg drar til Rhodos uten medisiner fordi ting tar tid!

Det verste som kan skje er at jeg kan havne i koma og må betale penger jeg ikke har, og greia er at man kommer ikke hjem til Norge fra utenlandsk sykehus med mindre man har vunnet i lotto. Det gjør meg litt redd, men prøver å ikke ta sorgene på forskudd og satse på at noe eventuelt skjer før jeg drar (medisin altså).

Nå er det endelig sommerferie i 2 mnd! Det skal nytes med god samvittighet :)

Long time, no see.

God formiddag!

Long time, no see. Eller hva?

Har rett og slett ikke hatt motivasjonen oppe til å blogge. Har ei venninne som klager på blogginga mi og at hun er innom hver dag, men aldri noe nytt, hehe.

Sitter på skolen nå og har kun 3 dager igjen før det endelig er ferie. Nedenfor ser dere noe av det vi har drevet med idag. Ganske fine timer med å skrive noe fint om hverandre serru.

Har igrunn ikke skjedd så mye siden sist jeg var innom her, bare masse skole..

Nå er det bare 2 uker igjen til jeg og Henrik setter føttene våres i Rhodos. Skal bli så altfor deilig med en slik tur!

Jeg tenkte (som alltid) å starte med blogging igjen. Ettersom at jeg har en pc og speilreflekskamera liggende som aldri blir brukt, så hvorfor ikke?

Påskeferie

Hallo!

Nå er det endelig helg og påskeferie for meg hvertfall. Trodde været skulle forholde seg til møkkavær fremover, men sola er fremme og det er påskestemning med litt snø til overs også selv om jeg ikke er så glad i snøen akkurat, men er en del av påsken.

Har ingen planer i ferien bortsett fra å slappe av og begynne å trene igjen. Skal trene med Caroline fremover, det blir kos. De fleste nordmenn drar vel på fjellet å står på ski, vel.. Påske for meg er netflix tid hvertfall.

Hva skal dere i påsken?

My lovers

Hei!

Jeg tenkte jeg skulle vise dere noe av mine favoritt eiendeler, som jeg ikke klarer meg uten! Enjoy

1. St.Tropez er favoritten min. Kun til ansiktet. Faktisk så har jeg funnet denne som ikke lager skjoller. Kjøpt på vita. Love<3

2. Tea tree mask og lotion fra BodyShop. Disse bruker jeg et par ganger i uken fordi huden har godt av å bli pleiet.

3. Disse to duftene er mine lovers.

4. CHANEL foundation fra Kicks. Favoritt!

5. Juvena kremen som jeg bruker både kveld og dag. Utrolig dyr, men verdt prisen. Kjøpt på Kicks.

6. SmileLab. Du vet, jeg snuser fast og har absolutt bruk for tannblekning og disse stripsa elsker jeg. Bruker de mest når jeg skal noe spennende, kun fordi de er dyre og fordi det er lite strips i disse pakkene. Kjøpt på Kicks.

7. Sist og ikke minst - solbriller samlingen min. Kan faktisk ikke leve uten disse.

Bruker du noen av produktene?

Praksis og sol

God dag!

Nå er det Torsdag og det betyr at jeg skal i praksis fra klokka 15 til 22 ikveld.

Jeg kjenner at det ikke frister så kjempe mye med de magesmertene, men i og med at jeg har hatt en del fravær pga de smertene, må jeg bare bite meg i tunga å jobbe for å komme videre.

Jeg hadde bursdag på tirsdag og fylte 21 hele år. Hadde en kos dag der jenter i klassen overrasket meg med to sjokoladekaker og sang. Når jeg kom til Henrik på kvelden så hadde han kjøpt Ralph Lauren skjorte til meg. Han er gærn, men verdens beste! Den andre bursdagsgaven er Rhodos 1 juli. Gleder meg kjempe masse til ferie med han<3

Hadde forresten bestilt extensions fra LuxusHair og fikk det på mandag. Elsker det! Jeg er avhengig av langt hår og klarer meg ikke uten..

Kos dere videre:):)

Ny uke - nye muligheter

God kveld!

Har egentlig ingenting i meg som sier at jeg er trøtt og at det er mandag imorgen, men det at jeg må legge meg snart er det ikke noe tvil om. Har lang dag på skolen imorgen, 08:15-15:30. De dagene tapper meg for energi. Jeg lover dere.. Har jeg lang dag så sover jeg fra 16:00-22:00 og slutter jeg 13:50 så sover jeg frem til klokka er 18:00 med mindre mamma ikke ringer å vekker meg eller at Henrik vekker meg. Nok om det. Ikveld har jeg spist pizza og bare slappet av helt til jeg fant ut at jeg skulle begynne å ommøbelere rommet vårt, nok engang. Jeg blir så lei av det samme hele tiden og det skjer støtt og stadig nye forandringer i huset her.

Ikke nok med det, men har altfor mye klær at jeg må låne Henrik sitt skap og jeg har liksom en stor kommode med en del skuffer også har jeg et stativ jeg henger klær på, men det er visst ikke nok. Jenter, vi jenter..

Jeg gleder meg til imorgen for da kommer verdens beste kjæreste/samboer hjem. Han har vært vekke i 2 dager, men er så avhengig av han og føler han har vært borte i 2 uker. Ikke nok med bare det, men er husredd!!

Allerede på tirsdag fyller jeg 21 hele år. Tiden flyr og på samme dag så har jeg og Henrik 6 mnd(halvt år) sammen. Så det er kjempe kos og stas altså.

Nå skal jeg ta en dusj og kose hodeputen, helt alene med mus i hus. Det er creepy spør du meg, men så lenge jeg slipper å se en etter en løpende her så er jeg fornøyd altså.

Sov godt sweeties

Gratulerer med dagen alle kvinner

Hei!

Jepp, da var det søndag igjen og jeg ligger rett ut i sofaen med min kjære cocacola som renser magen min mot kvalme. Jeg dro ut igår, på burdagsfesten til Tanita og Silje. Det var utrolig koselig og god stemning. Senere på kvelden dro vi på byen og fortsettet der. Helt ærlig husker jeg ikke så mye, bortsett fra at jeg gikk ut og inn av utestedet fordi jeg trodde jeg skulle kaste opp all the times. Det var ellers utrolig god stemning med gode folk!

Søndagen skal tilbringes i sofaen også skal jeg hjem til mor og far å spise laks.

Henrik er på vasaloppet og står 9 mil på ski. ETT ord: gærning. Jeg er så stolt over han og han er kjempe flink! Gleder meg masse til han kommer hjem imorgen. 2 dager er som 2 uker, hihi!

Det er forresten kvinnedagen idag. Gratulerer til meg og alle kvinner der ute. Har dere hatt en fin helg så langt?

MY HOME

Hei!

Jeg tenkte at nå som jeg har flyttet inn til kjæresten så ser det jo annderledes ut her og ville vise dere hvordan vi bor. Vi bor i et stort hus til å være 2-3 stk. Det er meg, Henrik og ungen hans. Jeg elsker å bo under samme tak og fire vegger med gutta! Helt fantastisk.

Hva syns dere om huset innvendig?

Det å kunne mestre

Du vet den følelsen av å kanskje ikke klarer å mestre noe? Den har jeg slengt med meg hele tiden når det kommer til skole og utfordringer. I og med at jeg henger langt etter er bare nedtur for min del, hvertfall nå som jeg har mitt siste år med ungdomsrett til å kunne gå på skole. Idag fikk jeg greie på at jeg har alt for mye fravær fordi jeg har vært mye syk og sliter psykisk. Fikk beskjed om å søke lærerkanditat slik at hvis jeg ikke kommer inn på 2 året så skal jeg heller jobbe i et par år for å få fagbrevet. Jeg fungerer ikke i teoretiske sammenhenger. Jeg trives og jobber best i praksis, men hadde vært kjekt å komme inn på 2 året helsefagarbeider til høsten. Jeg vil ha mestringsfølelsen og vite at jeg har fullført dette året og kan fortsette på skolen. Du føler deg ikke akkurat så bra når du henger etter og får en slik melding slengt i trynet mitt.

Det ordner seg nok til slutt. Jeg må bare jobbe for det og få det fortjent! Nå er det helg og det skal bli avslappende for min del hvertfall.

Håper du og dere får en toppers weekend :):)

Jobb

God kveld!

Akkurat nå er jeg i praksis. Jeg jobber på en bolig med psykisk utviklingshemmede hver torsdag frem til uka etter påsken.

Nå som jeg er samboer med kjæresten så er det et stort problem og det er MUS i hus. Vi så film igår og stemninga var topp helt til en mus løp på stuegulvet igår. Jeg tok ikke frivillig kvelden etter det akkurat. Håper vi får knerta alle etterhvert!

Ha en fin kveld:)

Solskinnsdag

Hei!

Altså, idag har vi ingenting å klage for når det gjelder været i sommerfjord hvertfall. Nå er det offisielt vår!

Det er noe annet som er offisielt også - jeg og Henrik, kjæresten min er offisielt samboere nå, og dette var på tide.

Huuuurra!!

Holder nå på å rydde det gamle rommet mitt hjemme hos mamma og pappa mens jeg skriver dette innlegget. Prøver å selge klær og en haug av de veskene jeg aldri rekker å bruke fordi jeg har et par favoritter jeg kun bruker.

Når en skal flytte så er det viktig å ha rommet klart til brodern som skal overta etter meg. Nå ser rommet ut som bombahorehus. Sånn ellers er planene slik at jeg skal ha med lillebroren min på sushidate med Siljemor. Kosekus.

Det må bare gå oppover..

Jeg kan vel si det at tiden går og alt går fort. Snart fyller jeg 21 hele år om en uke. Jeg og Henrik drar til Rhodos om 4 mnd, og det er bursdagsgaven fra han. Han er verdens beste kjæreste altså.

Jeg fikk penger av pappa og mamma idag på forskudd og da var jeg i Larvik og handlet inn litt klær og kosmetikk, av det jeg trengte isåfall. Fikk også på forskudd av min kjære bestemor, og da fikk jeg noen tusener som skal gå til lommepenger på Rhodos turen.

Nå i det siste har jeg slitet veldig med angsten min. Den har desverre forværret seg, noe som gjør at jeg sliter med å gå utenfor døra og være blant mange andre mennesker. Det betyr at jeg må begynne å gå til psykolog igjen og få litt hjelp fremover, sånn at jeg blir oppegående og kan dra på skolen å gjøre det viktige uten stress og bekymringer. I tillegg er det migrene og hodepine som slår til.

Hva annet kan bli værre nå? Det må nesten bety at det skal gå oppover og ikke nedover fremover, håper jeg.

monday

Hei!

Glemte helt å oppdatere igår ettersom det plutselig ble altfor sent og jeg kom hjem fra trening i 11 tiden og måtte bare legge meg siden jeg skulle på skolen idag. Igår trente jeg og Kamilla både mage, lår, rumpe og armer og det føltes utrolig deilig må jeg si!

Nå sitter jeg i Tønsberg og venter på bussen til skolen, har vært hos hudlegen. Det blir ikke akkurat billig, men er verdt det. Nå er det skole til halv 4 også er det hjem å spise og på med treningstøyet. Fin mandag!!

Hva skal dere idag?

NEW IN

Hei!

Igår fikk jeg pakker i posten som jeg igrunn har ventet på i en stund, men det er fordi den ene pakken er fra Kina og den andre tar bare litt tid. Fikk uggs som jeg bestilte fra Wish (en app) og et sett treningstøy som jeg bestilte fra Weightless (favorittbuksene i skapet).

Er veldig fornøyd med innkjøpet hittil og enda venter jeg noen pakker fra Kina i og med at de sender en og en pakke. Ganske irriterende, men verdt det.

Jeg og Henrik hadde 4 mnd igår og da sto pappa for sine kokke-ferdigheter på kjøkkenet der han lagde biff med poteter, grønnsaker og soppsaus. Det var utrolig godt og sist og ikke minst god stemning. Utenom det koselige må jeg nesten nevne den stygge og fæle vinden som allerede har ødelagt mye i Sandefjord, å mer er det meldt av drittvær. Huff å huff. Ser frem til kvelden som skal tilbringes på EVO med vektene, hihi. Ha en fin søndag.

Kjøper du klær fra Weightless eller fra Wish? Har du treningssøndag?

Treningsnarkoman, sa du?

Hei!

Rett før jul overtalte Henrik meg til å melde meg innpå EVO treningssenter fordi han syntes det var kjedelig å trene alene og pluss at jeg hadde valpefett på meg så trengte jeg absolutt dette.

Nå trener jeg ikke med Henrik fordi han trener mest ute på ski i og med at han skal på Marcelonga i Italia om kun 2 uker ish og har ikke tid til å trene annet.

Så nå trener jeg med LinhKamilla siden hun ville ned i vekt å holde seg i form. Både meg og hun var i tvil om hu skulle ta et bein innenfor streken på EVO, men gjett hvem søren det var som fikk hun inn dit? Ingen andre enn meg!

Nå trener vi flere ganger i uken og har blitt bitt av basillen. Trene er glede!

Hvis dere vil så kan jeg oppdatere om min trening?

Ny dag - nye muligheter

God morgen!

Nå som formen har blitt litt bedre så får jeg komme meg på skolen. Heldigvis så har vi ikke lang dag. Igår kveld var jeg og trente og det er helt utrolig hvor god form du er i etterpå.

Har ikke lagt noen spesielle planer idag, men det tar jeg som det kommer:) Håper dere får en fin tirsdag videre.

Hektiske dager

Nå har jeg tatt en lang pause fra bloggingen, men det er jo grunner. Jeg står opp klokka halv 6 i ukedagene for og jogge og dra på skolen. Når jeg først er hjemme fra skolen så er jeg både trøtt og sliten og vil bare sove resten av dagen eller før jeg skal trene på kveldene, men det er ikke akkurat det smarteste for og holde døgnrytmen på topp. Jeg har jo da startet på skole og har det helt toppers. Elevene i klassen er så hyggelige og de andre på skolen. Kjempe fornøyd! Det beste med alt er vel at vi ikke har bøker og bære på, men alt er på ipaden som vi har fått. Så nå i det siste har det vært mye stress og stas rundt det hele. Det er skole, trening, familie, venner og han jeg holder på med som all tiden går til. Lever det normale livet igjen og det er herlig og ha kommet seg på beina igjen. Nå i det siste har jeg vært mye syk og slitet litt med helsa, og er fortsatt ikke i form og må derfor holde meg hjemme imorgen hvertfall for og bli bedre.

Har hatt en fin helg med fine folk. Igår var jeg på byen og før idag dro jeg og Kamilla til sverige for og kose oss på jentetur for og kjøpe inn snus og litt småsaker. Helgen går altfor fort når en koser seg, dessverre. Nå må jeg kose puta til sengs for og få i meg søvn og bli frisk. Har dere hatt en fin helg?

Det nye fine parret har nå tatt sin plass i mitt skap

Idag kom det lykkelige parret jeg har ventet på i posten. Har nemlig bestilt NIKE joggesko. De er så fine også er det ynglingsfargen min, rød og hvit. Trengte virkelig nye sko til skolestart til gymtimene osv.

Har igrunn ingen planer idag bortsett fra og fortsette med og slappe av med GossipGirl under den gode, kalde og varme dyna mi. Jeg må snart finne en ny serie og glo på ettersom at jeg snart er ferdig med GG. Fuck my life.

Den mest rastløse dagen

Hei!

Ja, da var det plutselig søndag og jeg ligger godt planta i senga. Kjenner jeg er ganske sliten etter todagers i helga. Den ene dagen var jeg i Tønsberg med LinhKamilla og den andre dagen var jeg både i Tønsberg og Sandefjord med Silje. Det har uten tvil vært en bra helg med masse godtfolk. Det eneste jeg har gjort idag er og sove halve dagen, solt meg og sett på serie. Det er trossalt søndag, den mest rastløse dagen. Hva skal en gjøre for noe? Grunnen til at jeg lager det innlegget her er pga jeg har jo tatt en del bilder i helga, så hvorfor ikke dele det med dere? Omtenksomt spør du meg. 
Hva har dere gjort i helga?


Drekkeleken jeg alltid taper på: BUSSTUREN! 

 

Det er lauuuurdag

Hei! 

Da var det lørdag. Nå sitter jeg i leiligheten til Kamilla på Bakkenteigen i Horten. Hun lager mat og jeg lager blogg-innlegg. Dreamteam, hehe. Igår var vi ute i Tønsberg og sjekket utelivet. Det var ganske så heftig med mennesker og alle gikk i beina på hverandre. Grunnen til det er jo fordi det er Slottsfjellfestivalen i Tønsberg, selvfølgelig er det mye folk der. Vi dro jo innom Harbour, et utested. Vi betalte 200 for og komme inn, gikk inn og gikk ut etter 1 minutt pga det var folk som gikk i beina på hverandre og det var helt umulig og kunne sitte der siden alle plassene var tatt og alle sto omtrent og dansa på beina til hverandre. Koselig stemning da, det skal de ha. Det var faen meg ikke verdt de pengene for og komme inn dit, absolutt ikke. Vi koste oss veldig den kvelden da, uten tvil! Har igrunn planer idag også. Skal på en sommerfest i Sandefjord, men vet ikke om formen sier "tipp-topp-ja" til det akkurat, men vi får se. Skal fikse meg og sitte på en buss i en time, det kan jo bli koselig. 


Et av 100 bilder av oss, og de andre kommer nok i neste innlegg.
Hva skal dere idag?

Helg og gleder

Hei!

Sola skinner og har på følelsen av at denne dagen blir en bra dag. Ikke nok med det, men det er jo helg. Har mine diverse planer for denne helga, gleder meg. Skal snart dusje, pakke, fikse meg og pendle til Horten for og overnatte hos Kamilla. Hun bor på høyskolen i Horten, så vi skal sjekke ut utelivet i Tønsberg ikveld, det kan bli bra. Sliter litt med hva jeg skal ha på meg ikveld, men det blir nok bare et skjørt og en fin topp som vanlig. Kan med hånda på hjerte si at skjørt og en tettsittende topp er det eneste jeg klarer og ha på meg når jeg er på byen, men ikke vet jeg hvorfor. Det er bare veldig behagelig kan man si. Den kjolen nedenfor her var den kjolen jeg elsket, men kjøpte den jo selvfølgelig ikke. Jeg kjøpte en annen kjole som jeg ikke fikk prøvd engang og den var absolutt ikke noe fin når jeg prøvde den her hjemme, men likte fargen. Tror ikke jeg kommer til og få bruk for den, noen gang. Jeg er kjole-kresen kan man si. Jeg angrer som en pest. Skal få kjøpt denne en eller annen gang. For den var fiiin! Hva er deres planer for helga? Hva syns du om kjolen nedenfor, og hadde du kjøpt den isåfall? 

Handelensdag fullført!

Hei! 

Idag var det jo handelensdag i Sandefjord. Jeg og Kamilla dro dit ganske tidelig for og både få en bra parkeringsplass og førstemann til mølla på salget ute i bodene. De har så mye fint hvert år i de bodene som står utenfor hvaltorvet. Sist og ikke minst for en super bra penge! Jeg fant meg et par plagg idag. Skulle egentlig ikke handle noe idag. Skulle bare se, men det skjer hver gang at jeg finner noe når noe er på salg. Jeg er trossalt jente. Vi var der i 2 timer ca og på de timene der så ble vi lei og slitne av og gå rundt i byen. Har nettopp fått tatt noen bilder av innkjøpene, men glemte og få med den nye kjolen min. Den kommer nok ut etterhvert, tro meg. XOXO Gina ? sett for mye på gossip girl i det siste for de som lurte på det, hehe. 

Hva syns du om innkjøpene?

Det oppegående mennesket

God morgen!
Da var det en ny dag med nye muligheter. Klokka er snart 06:00 og jeg har fortsatt holdt meg våken. Jeg hadde dobbel kjøretime igår på formiddagen og det tappet meg mye for energi og jeg ble veldig sliten. Det endte altså opp med at jeg dro til bestemor for og kunne få sove i et par timer med fred og ro. Helt sikkert så er det derfor jeg fortsatt ikke får sove. Ligger bare i senga og vrir meg og får rett og slett ikke sove. Jeg fant heller ut at jeg kunne lage et innlegg, for det er jo så sjeldent jeg gidder det lengre. Det er ikke særlig mye og skrive om heller akkurat, så dere går ikke akkurat glipp av stort. 

atm.. trutemunn gjorde bildet så mye bedre i denne tilstanden


Nå venter jeg på at klokka skal nærme seg 10 slik at jeg kan ta frem bikinien, ta den på og stikke på stranda med verdens meste Kamilla, og vi skal vel være der så og si hele dagen frem til sola går ned. Nå har hun jo ferie, så da er det deilig og kunne tilbringe tid med henne i ca 4 uker. Nå er det jo virkelig ikke lenge til skolen starter igjen for meg heller. Det er kun 5 uker til ish. Sommerferien skal nytes som før! Jeg har fått meg iPhone ettersom at den andre ville heller leve sitt eget liv. Så går det mye av smileys kan man si, hehe. I og med at jeg må vente noen timer før jeg kommer meg på stranda så skal jeg ta meg en dusj, spise og sole meg hjemme før runde to på stranda. Det er meget deilig spør du meg. Blogges :-)


.. og til slutt fikk jeg lurt til med et bilde med et ordentlig slitsomt smil, var faktisk ganske slitsomt og smile. 

Skal du også leve en dag på stranda idag eller hva skal du?

Night city

Den dagen her har vel alt gått innenfor "stress". Hadde kjøretime klokka 4 og det gikk jo bra, men har masse og lære og utforske. Jeg stresset skikkelig og var ganske så nervøs for og faile på det jeg gjorde bak rattet. Det er jo også ganske creepy og vite at kjørelæreren sitter ved siden av deg og kikker i speilet for og følge med på hva du gjør, og om du gjør det viktigste. Jeg må vel snart ta teorien i og med at den er ganske så viktig. Det er bare det og orke og øve, for det er mye stoff man må gå igjennom på lesing. Heldigvis så finnes teoritentamen på nett, der du slipper og lese som du gjør fra førerboka. Har visst allerede fått dobbel-kjøretime førstkommende tirsdag. Dette bare må bli bra!

Nok om det. Jeg fikk også rotet meg bort til Larvik med lillebror og Silje i og med at det var nattbyen. Som det er hvert år, ganske kjedelig og absolutt det samme. Som vanlig, fant jeg ingenting. Neste uke er det jo handelens dag i Sandefjord, noe som kan være litt bedre. Imorgen har jeg også en del planer.. Skal først til legen klokka 10 (noe som betyr at jeg må opp kl 8). Når jeg da er ferdig hos legen så er det rett bort til frisøren Hairshop og ta avfarging. Skal nemlig bli blond, som skrevet forrige innlegg. Skal selvfølgelig tenke igjennom det inatt før jeg gjør en beslutning. For den prosessen der er ganske så lang. Har aldri vært blond før og er født som brunette. Men, det og prøve noe nytt skader vel ikke? Kan jo ikke dø heller.. 

Nå får jeg komme meg i seng før jeg stuper meg rett i tastaturet. En blir ganske sliten av kjøretimer og masse tripp og trapp i en by med masse mennesker.
Blogges ♥ sleep tight and sweet dreams

DRIVING-TIME

Hei! 

Nå har jeg akkurat våkna, uplanlagt på denne tid. Skulle egentlig opp klokka 1, men sov visst lengre. Skal ha kjøretime om 2 timer. Det kan jo bli utrolig spennende!
Har bare kjøre litt med pappa og noen venner som har lov og øvelseskjøre med meg. Sliter veldig med og gire, ihvertfall høye gir. Jeg føler at alle vennene mine rundt meg har billappen, så hvorfor skal ikke jeg også? Bedre og bruke tid og penger på noe fornuftig. Lappen er også noe jeg trenger pga jeg bor på bondelandet der det kun fins kuer, hester, traktorer og lang vei til nærme butikk. Dette blir bra!

Imorgen har jeg de store planene. De er store for meg ihvertfall. Jeg skal dra til frisøren og avfarge håret mitt og prøve og bli blond. Har aldri i hele mitt liv vært blond, men endt opp med oransje og etter det har jeg aldri prøvd. Gleder meg til og se dette resultatet. Jeg er vant med og være brunette og smart, hehehoho. Nå må jeg få i meg noe og spise, en fygl hvisket i øret at det er fint med energi før man setter seg bak rattet og gjør noe som helst. Blogges ♥

MY ROOM

Hei dere! 

Siden jeg har vært så utrolig dårlig på og blogge for dere så tenkte jeg og lage et fornuftig innlegg med bilder av rommet mitt. Fikk nemlig ny seng igår og er kjempe fornøyd og resten av alt jeg har er nesten bare rosa. Så hvorfor ikke vise når jeg først er igang med og rydde i denne sommervarmen? Det er virkelig alt for varmt. Ja, jeg klager. Nå er det faktisk så lov og klage! 

Håper dere likte bildene. Blogges ♥

NEW IN

God kveld søtinger ♥

Det er allerede tirsdag og jeg har på følelsen av at denne uken kommer til og gå fort ettersom at jeg ser frem til helg og timene går fortere og fortere.
Jeg har akkurat fått litt søvn og sett på dagens og morgendagens episode av paradise med mamsen og har tatt senga for resten av kvelden. Nå blir det bare og se på filmer og slappe helt av. Har vært i bursdagsselskap til bestemor som idag fylte 83 år. Gud som tiden flyr! Tanken på at hu blir gamlere og gamlere er trist og tenke på fordi jeg ikke vil miste hun, men så sterk og sta som hun er så har hun nok lenge igjen håper vi! Hun betyr ganske mye for meg. 

For noen dager siden bestilte jeg nytt sengetøy og joggesko. Jeg er vel egentlig aldri innom ellos grunnet til at de ikke har så mye til meg der, men falt faktisk veldig for de rosa joggeskoene og det fine sengetøyet. Loveit. Hva syns du om sengetøyet og joggeskoene? 
Hva har du drevet med idag?

ANTREKK

God kveld!

Jeg skriver dette innlegget mens jeg driver og fikser meg. Klarer så vidt og komme meg ut av senga, haha tåpelige meg.  Jeg skal ut med LinhKamilla, vi skal bowle. Det har blitt vår nye hobby når vi faktisk eier penger, men denne gangen er det faktisk meg som spanderer. Når vi spiller bowling sammen så blir vi så jævlig gira over og vinne over hverandre at runden spilles så fort, og det kan fort bli 2-3 runder etter første gira runden. 

Noe jeg aldri gjør er og legge ut outfit bilder. Hvorfor det? Det er enten fordi jeg bare er hjemme i joggebuksa eller skal en snartur ut og må kle på meg det første jeg ser i skapet. Innimellom så glemmer jeg at jeg faktisk har en blogg når jeg først har stelt meg og har tid til og lage et outfit-innlegg. Det er stress, men skal prøve og bli flinkere med det. Nå skal jeg ut og nyte sola før bowling og kjøretur står for tur! Ønsker dere en fantastisk bra mandags kveld videre ♥ 

COSMETIC BAG

Hei!

Jeg tenkte jeg skulle dele med dere hva slags sminkeprodukter jeg bruker daglig. Jeg syns igrunn det er kjedelig selv og lese og se andre som legger det ut, men for andre så er det tydeligvis spennende og se hva andre bruker av sminke. For og være ærlig så bryr jeg meg egentlig ikke så mye om hva slags produkter jeg bruker så lenge det går an og bruke det uten og få urenheter. At jeg rett og slett tåler produktene med andre ord. Huden min er veldig sensitiv og tåler veldig lite, og derfor blir det ikke akkurat så billig sminke på meg, men det er bedre enn og vise meg uten sminke. Desperat.  

 
Jeg har blitt forelsket i denne parfymen. La Vie Est Belle ♥ Ikke akkurat billig på markedet, men fantastisk duft.


Jeg bestiller alltid bareMinerals pudderet på nettet fordi det er mye billigere. Kjøper alltid medium beige for og få litt mer farge.
Kosten er ifra Bodyshop, og det må vel være den beste kosten for og påføre dette pudderet.


Bronzing powder fra H&M. Vet ikke helt hvor kosten er fra.


Smashbox. Dette er favoritten i sminkebagen min. Bevarer sminken hele natten.


Jeg bruker nesten aldri øyenskygge og når jeg først bruker det så er det i helgene eller når jeg skal noe fint. Den til venstre skal det jo egentlig være 4 forskjellige farger, men den ene brikken er forsvunnet. Disse fargene er elskbare og denne delen får du kjøpt på Bodyshop. Deretter så er det en hvit øyenskygge med litt glitter fra Cubus. Så har vi det fantastiske settet fra Gosh som skal påføres på øyenbryna. Fantastisk. Deretter har vi eyeliner fra Gosh. Sist og ikke minst favoritt maskara fra H&M. Helt enkelt og påføre uten og søle og det som er mest fint med denne er at en får mye volum på øyevippene. 


Det er jo for det meste disse kostene jeg kun bruker. Det er litt forskjellig.

Bruker du noen av disse produktene? 

SØNDAG KVELD

God kveld søtiser!!

Denne søndagen har vel egentlig blitt reddet av viaplay. Har også vært ute og kjørt litt med Tor. Han var så jævlig rastløs og endte opp med at jeg måtte komme meg opp av sofaen, slenge på meg klær og sette meg i bilen hans. Gaaah. Jeg orket egentlig ikke og dra ut, men kvelden hadde nok gått sakte om det ikke hadde vært for det. Det er nok ikke så lenge til jeg tar kvelden for og slippe smertene jeg har i og på magen.

Jeg er ganske irritert på at de stingene ødelegger for sommeren fremover. Jeg skal trossalt gå i bikini og det er tid for og kle seg mindre og det betyr at jeg må vise frem de stygge stingene og blåmerkene fra operasjonen. Det som er mest forvirrende er vel at jeg ikke kan sole meg uten plaster på såra, ellers blir det lilla på hele magen? Logiske greier. Får bare drite i det og nyte sommeren, uansett åssen det ser ut..Er ikke dette fint? 
 

KOSEDAG

Hei! 

Da var det søndag, nok engang. Jeg sitter limt fast i sofaen med viaplay foran meg. Altså, det er helligdag og det er lov og dra den helt ut. Jeg så på morgen dagens episode av paradise hotel og jeg tror jeg dævver. Det blir mer og mer tragisk, og mer morsomt. Helt ærlig så tror jeg at jeg skal dra søndagen helt ut med viaplay med mindre noen absolutt vil ha meg med ut på en kjøretur, men spørs om jeg har krefter til det i det hele tatt. Haha. 

Dere får ha en super søndag videre ♥
Hva er deres planer ikveld?

 

SHAPEUP OG KOS

Heisann og hopp!

Da var lørdagen kommet. Jeg våknet halv 9. Ja, tidelig til og være meg. Smertene har vel egentlig kommet og gått som den ville inatt, men det er kanskje like greit ettersom at pillene virkelig ikke har noen virkninger i det hele og det store.

Jeg prøver og få tiden til og gå ganske fort nå, til kvelden kommer. Ligger nemlig i senga og leser. Ja, du leste riktig. JEG leser. Ikke hva som helst, men shapeup bladet. Det er jo det alle trenings narkomanene leser for tiden. Det er jo et blad for både ungdom og voksne. For det første så hjelper det veldig for motivasjonen for trening og lese i dette bladet, og for det andre så er det et fornuftig blad iforhold til de andre "sladder" bladene som ikke kommer til noen nytte.

Grunnen til at jeg leser dette er fordi jeg har jo vært treningsnarkoman for litt siden og skal nemlig bli det igjen når formen kommer tilbake. Jeg skulle jo egentlig ha "drømmekroppen" til sommeren, men det er det bare og drite i nå som jeg ikke engang får lov og sole meg etter operasjonen, og i og med at jeg er så glad i "fet" mat så hjelper ikke akkurat dette i det øyeblikket her. Isåfall så har jeg bestilt nye treningssko som kommer til uka. De er rosa (hva annet?). Gud, gledes til og brukes. Ikveld skal jeg spise pizza med Kamilla og moren hennes og dermed ut og ratte litt. Ønsker dere alle en fin lørdagskveld videre 

Leser dere shapeup?FREDAGS KVELD

Hei og god kveld!

Etter noen dager på sykehuset uten hygiene så har jeg endelig fått tatt av plastrene på magen og fikk tatt meg en lang dusj. Det var selvfølgelig en del smerter, men endelig unna gjort med det der.
Senere ikveld skal jeg kjøre med Kamilla. Vi skulle jo egentlig drekke i helga, men i og med at jeg er ganske ny operert så skal jeg ikke gjøre noe annet enn og ta det med ro. Derfor skal vi kjøre hele helgen. Det er så utrolig vanskelig og vite hva man skal spise av mat. Det skal ikke være mettet mat, men sånn som suppe og diverse er det jeg skal ha i meg. Sola skinner fortsatt på denne tiden, og det betyr at jeg må nyte det. Ønsker dere alle lesere en fin fredagskveld videre. Kos dere ♥Hva er deres planer ikveld?
Vet dere hva jeg kan spise når jeg ikke skal spise mettet mat? 

MAUR I RUMPA, NANANA

God morgen!!

Nok en dag så våkner jeg til en slik fin og deilig sol her i sommerbyen. Vi har vært så heldig med godværet i det siste at vi ikke skal klage. 
Idag skal jeg nok bare stappe i meg masse piller og få styr på kroppen slik at jeg kan kjøre litt med LinhKamilla ikveld. Takler seriøst ikke og sitte hjemme og glo i veggen en hel kveld, så hvorfor ikke bare stappe i seg masse piller og ta det med slik at jeg også kan få en bra kveld for engangsskyld. Jeg er jo ganske nyopperert og skal egentlig ta alt med ro, men det eneste jeg skal gjøre ikveld er og sitte i en bil, stille og rolig. Jeg er ikke født for og stirre i en vegg akkurat. MAUR i rumpa. Dere får ha en superduper bra fredagskveld. 


En slik kveld på campingen i fjor. Det er vel det jeg savner mest med sommer. Campinglivet <3

Hva skal dere på en slik fredag?

SWEET HOME

Hei søtinger!!

Jeg har ikke fått oppdatert bloggen min de to siste dagene fordi jeg ble innlagt på sykehuset mandags natt. Jeg tok røngten bilder av magen min på mandags morgen og fant ut at jeg hadde gallestein. Smertene var store. Det endte opp med og sove hele mandagen, men ble våken den natten der og endte opp med innleggelse. Ble først tatt imot av akutt avdelingen, tok blodprøver, målte blodtrykk og sjekket om jeg hadde feber. På mandags morgen uten noe søvn på avdelingen så fikk jeg tilbud om operasjon pga det så alvorlig ut i magen min. Jeg takket selvfølgelig ja fordi jeg hadde så jævlig med smerter. 

Etter denne operasjonen så ble jeg innlagt på en avdeling. Jeg skjønte ingenting når jeg våknet pga jeg ble dopet ned. Jeg våknet og der sto mamma og pappa med både blad, godteri og brus. De måtte dra fordi jeg ble skikkelig dårlig og mistet nesten pusten pga for mye medisinering. Litt senere kom LinhKamilla som er bestevennina mi, som også kom med blad og godt humør. Så det var skikkelig godt med besøk under alt dette. Idag ble jeg heldigvis skrevet ut og kunne dra hjem med masse medisiner og halvveis godt humør fordi jeg endelig skulle hjem til senga mi igjen. Nå ligger jeg i senga full av smerter. Jeg klager ikke, fordi jeg sover endelig i min egen seng og kan gå hvor jeg vil uten at noen leger bestemmer over meg. Glade Gina!! Har du opertert der før eller hatt vondt?

Frøken missfornøyd

Det fins alltid noen dårlige perioder, sier dem
Noen ganger så lønner det seg meg en slik blogg der man kan få ut slike følelser på. Jeg orker ikke og snakke om det fordi jeg syns det blir for dumt og derfor har jeg denne fantastiske bloggen min.  

Jeg prøver og få opp selvtilitten min. Jeg prøver hardt, for hardt. Jeg kan vel være ærlig og si at jeg ikke er så veldig fornøyd med meg selv, utseendet mitt og alt.. Jeg har vel egentlig aldri hatt selvtilitten min på topp når det kommer til det og tro på meg selv og tro på det andre folk rundt meg sier om meg, når det kommer til positive komplimanger. Jeg gikk til psykolog for litt siden, men sluttet pga det ikke var så mye hjelp og få, hvertfall av det jeg trengte. I det minste så snakket vi om selvtilitten min og hvordan jeg skal klare og bygge den oppover etter mange år med dritt. Jeg fikk beskjed om og skrive ned i en bok hver dag om de postive tilbakemeldinger eller hendelser om meg selv, og lese det før jeg legger meg, sist og ikke minst når jeg våkner. Det fikk jeg beskjed om. Jeg prøvde dette i et par uker. Jeg syns ikke at dette virket så veldig på meg. Selv var jeg også innlangt på det psykriatiske for og få hjelp, men kom ut uten noe som helst i tankene utenom at det var deilig og komme ut derifra.

I den siste perioden uten noen hjelp nå så føler jeg bare at det går nedover. Jeg kan selvfølgelig kreve psykologen tilbake igjen, men hva er dette til hjelp? Jeg skulle bare ønske jeg kunne fungere som det vanlige. Ha tro på seg selv. Jeg våkner og skal ut, men hva stopper meg i den siste liten? Prøver og finne klær som vil passe meg som jeg kan bruke flere timer på pga jeg er missfornøyd med alt. Jeg kan stå og sminke og fikse meg lenge uten og bli fornøyd. Hvis ikke noe går etter min plan så blir jeg forbanna, slår i veggen og gråter noen tårer fordi jeg aldri og da mener jeg aldri blir fornøyd med meg selv. Det hender jeg må droppe avtaler fordi jeg sliter slik jeg gjør for og gå ut av huset. Det frister og stille opp i joggebukse og hettegenser uten noe som helst make-up som blir slengt i trynet. Jeg skulle ønske jeg kunne gå slik uten at jeg tenker at det er noen som baksnakker meg fordi jeg ikke går som jeg pleier. Jeg er så vandt med og kle og sminke meg for fint til at folk kjenner meg slik som jeg er, ei jåleberte. Hører heldigvis at personligheten min slår utseendet mitt og det blir jeg sånn helt greit fornøyd med. Men for meg, hva hjelper det? Jeg vil bare se bra ut, uansett. Våkne opp med helt ren hud, langt hår og kunne gå ut av huset uten og gjøre så minst mulig med meg selv. Hvem jenter vil ikke det? Jeg misunner så jævlig de jentene som kan gjøre og være slik. Til og være meg så syns jeg det rett og slett er hardt og kunne stå opp med meg selv og de rette fine tankene om meg selv og at jeg ser bra ut. Helt siden jeg var et barn så har jeg hørt at jeg ikke ser bra ut og at jeg rett og slett ser ut som et missfoster. Ja, det hjelper meg kjempe bra fremover det, joda. Har jo aldri hatt selvtilitt gjennom åra fordi sårende ord har ploppet ut av munnen fra en eller flere personer. Jeg hører daglig av venninner og kompiser at jeg ser bra ut, men det er det og kunne ta det til seg som er vanskelig fordi det jeg har fått høre før er oppi huet og tankene mine. Det er sånne ord som man helst ikke glemmer. Jeg isåfall. Jeg tar til meg kun fæle ord. Det fine bryr jeg meg ikke om, for det har jeg ikke vært så vandt med. Går jeg med klær jeg faktisk kan like og gå i, så spør folk meg om jeg har en type av spiseforstyrrelser. Ja, det har jeg. Jeg sliter med og få i meg mat. Det hender at jeg får høre at jeg er en spiker med fyrstikk bein. Unnskyld for at jeg er den jeg. Hva annet skal man tenke? Det værste er jo at jeg ikke er den personen som tørr eller liker og ta tilbake når sånne ord blir slengt ut. Jeg syns selv ikke at jeg er tynn som en spiker fordi jeg ser på meg selv som lubben. Hadde jeg hatt litt av den selvtilitten som jeg ønsker meg så hadde jeg faktisk tatt tilbake og kunne levd som en normal person. Det er jo ikke alle som eier dette selv, men da kan jeg med hånda på hjerte fortelle at dere ikke er alene om det. Selv har jeg også ADHD, sterk grad og det påvirker hverdagen min veldig. Folk tror at en er seg selv når man har denne diagnosen, uansett hva. I noen situasjoner så er det ADHD'en som kan påvirke humøret ditt, veldig utifra hvordan ting er. 

Akkurat nå for og hjelpe meg fremover så prøver jeg bare så godt jeg kan og stå opp, se meg i speilet og fortelle en ting som ser bra ut på meg selv denne dagen.
Det hender det er det ene og det andre, men det er utrolig sjeldent. Hender jeg overdriver med sminke for og få en bedre dag, tror jeg da. Altså.. Jo mindre sminke ei jente kan bruke, jo bedre. Sier dem. For min del så gjør jeg for mye med meg selv for og se bra ut. Det fantastiske er vel at jeg har herlige venner som alltid støtter meg opp. Selv om jeg ikke snakker med dem, så ser de det på meg at jeg er usikker på meg selv og får det til og bli bedre på et blunk. Ja.. Vel, det er masse man skal gå igjennom for og leve livet. Ingenting skal ikke være enkelt. Takk for at du tok deg tid til og lese klage-bibelen min. Nå er jeg noen kilo mindre. 

DET ER HELG

Hey! 

Nå har jeg akkurat fått rotet meg til og stå opp. Jeg kan vel si at jeg tenkte en del på bloggen, så hvorfor ikke lage et innlegg når jeg først er på slengen her inne? Sola stråler og jeg stråler sånn halvveis. God kombinasjon. Til at det er fredag idag, så har jeg absolutt ingen spesielle planer. Dette skal være min første edru helg på lenge. Skal vel egentlig bare kjøre litt rundt med LinhKamilla. Det er alltid like festlig det :-) Sånn utenom det så tenkte jeg og lage et innlegg senere idag om hva jeg har kjøpt inn i det siste, for det er en god del det altså. Har bare ikke fått rotet meg med og legge det ut her riktig enda. Igår fikk vi oss en liten kaninunge i hus her. Den er jo bare så nusselig som driver og slikker på hånda og lager kattelyder når han/hun koser. 

Jeg må nesten prøve og få mest mulig ut av helga i og med at humøret mitt ikke er helt på topp og jeg hadde tenkt og bare stenge meg inne pga det, men det hjelper jo virkelig ingenting fant jeg ut av når herlige venner absolutt vil ha meg rundt dem, så da får jeg prøve og gjøre det beste ut av kjærlighetssorgen. Dere får ha en super bra helg. Jeg skal prøve og få til det innlegget jeg nevnte øverst her :-) xoxo

 


Hva skal dere finne på i helga?

GINA IS BACK

Hei dere!

Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal starte med. Det er så mye på både godt og vondt som har skjedd den siste tiden. Jeg har ikke engang blogget siden januar og tiden har gått så altfor fort. Har fått noen tilbakemeldinger på at jeg burde blogge mer, så.. Jeg har både vært veldig nedenfor og veldig oppegående på samme tid og kan da si at livet går opp og ned. I motgang går det oppover. Jeg har jo endelig fått skolepcen til og funke og det betyr mer blogging - tror jeg? Haha..

I februar fikk jeg kontakt med venninna mi igjen etter 4 år uten noe ordentlig kontakt. Vi har vel egentlig bare hatt god kontakt på ungdomsskolen og ikke noe mer, der vi også var gode venninner. Vi har vært sammen så og si hver eneste dag de to siste månedene. Har det helt fantastisk med denne jenta. Super glad i hun! Har også fått rukket og fylle 20 år. Jeg har ventet lenge på denne dagen der jeg kan kjøpe alkohol med litt mer prosent i og komme inn på fler utesteder. Happygirl.  Jeg har søkt skole igjen etter 2 år med pause. Nå er det på tide og få orden på livet og få alt på styr. Kan bli spennende i og med at døgnrytmen er på bunn, men det kommer seg vel etterhvert. Vi får bare krysse fingrene på at jeg kommer inn på det jeg har søkt så skal vi nok se det her blir spennende. 

Jeg hater og si det, men jeg har blitt helt avhengig av paradise hotel fordi det både er morsomt og tragisk. Har ikke ord. Utenom det så har det jo ikke skjedd noe mer stort. Jeg har begynt og slite psykisk igjen, det er det eneste. Jeg håper det blir bedre, men det som jeg har sliti mest med er magen og hodepine pga det psykiske. Det er så utrolig mange tanker og masse greier som får meg til og bli dårlig psykisk. Det er så kjedelig når sånt må skje. Det er så masse jeg går rundt og lurer på og som jeg ikke engang trener og tenke på. Det er så mye jeg bekymrer meg for, som jeg engang ikke skjønner noe av. Sånn er livet. Du må gå igjennom masse for og komme igjennom det lange livet. Heldigvis så har jeg så mange herlige mennesker rundt meg som lyser opp dagene mine helt greit. 

LØRDAGSKVELDEN

God kveld!

Nå har jeg sitti barnevakt i et par timer for lillebroren min. Det er helt sykt hvor mye jeg gjør for og få en snusboks, men mamma kom da hjem med en boks til meg siden jeg er så flink og stiller opp som storesøster for Michael. Det har jeg alltid og kommer alltid til og gjøre. Er så koselig og være sammen med den lille solstrålen der. Vi var ute i snøen og kulda og tok et par bilder, og for og si det sånn så gikk vi like fort inn som vi gikk ut. Det er jo død-kaldt ute. Ikke for og overdrive, men hvis jeg skulle gått ut uten jakke hadde jeg mest sannsynlig vært for døden. Det er ikke tull. 

Ikveld skal jeg kjøre med en kompis, Benjamin. Skal innom flyplassen for og hilse på onkel og Monica som kommer hjem fra Tyrkia. Heldiggriser! Jeg prøvde forresten ut extensionet fra Rapanzuel. Jeg er kjempe fornøyd med kvaliteten og jeg kan ha det på lenge uten og gå rundt med en børste i håndveska. Det skal virkelig ikke være nødvendig. Så jeg er tipp-topp fornøyd. 

Ønsker alle en kjempe fin lørdagskveld videre. Hva skal du ikveld?
 

PAKKE I POSTEN

Hei! 

Først og fremst vil jeg beklage for dårlig blogging, men har bare ikke hatt helt motivasjonen til det i det siste. For min del så handler det ikke akkurat om og være på toppen på blogglista og kunne igrunn ikke brydd meg mer eller mindre om det. Jeg blogger kun når jeg føler jeg har noe på hjertet og som jeg vil dele med dere. 

Jeg fikk pakke i posten idag. Extensions fra Rapzunel. Det er jo faktisk første gang jeg har bestilt derifra, men grunnen til det er fordi jeg ble lei av dårlig service på LuxusHair. Jeg fikk hår med dårlig kvalitet og som ble slitt bare etter et par måneder pluss at når jeg først klagde så kunne dem tydeligvis ikke gjøre noe med det, og det fikk meg til og ikke bestille derifra igjen. Derfor valgte jeg Rapzunel fordi jeg ble anbefalt dette og det er mye billigere. Er det like bra på så starter jeg heller med og bestille derifra. Skal teste det imorgen, og håper jeg blir fornøyd med det like mye som jeg ser og tar på det. 

 
Har du prøvd extensions fra Rapunzel og ble du fornøyd isåfall?

GODPYSJEN ER PÅ

God kveld!

Da er den fredag og det betyr helg. Henda og beina oppi taket!! Ikke for meg denne gangen. Jeg skal nemlig bare ta helga helt med ro i senga under dyna med masse serier jeg ikke har fått med meg enda. Har ikke så veldig lysten på og dra ut i det hele tatt i helga i og med at jeg skal til Kristiansand på mandag og blir der til onsdag. Det er mer nok for meg det lille der, haha! Nå har pysjen limt seg fast for helga og den er veldig elskbar. Jeg kjøpte en slik kontroller til kameraet mitt, der jeg slipper og ta bilder. Jeg trykker på kontrolleren slik at kameraet tar bilde selv. Kjekt, eller hva? Kjøpt på crazyshop. 

Dere får ha en fortsatt fin fredagskveld uansett hva dere skal! Det skal hvertfall jeg ♥Er ikke pysjen min søt?
Hva er deres planer ikveld?

SELFTANNING - FAVORITTER

Jeg lovte dere jo et innlegg om selvbruninga jeg fikk i posten her om dagen. Klokka er jo en ny dag, så beklager. 
Som skrevet så fikk jeg en ny selvbruningskrem i posten og tok på meg denne igår kveld og den virker kjempe bra. Den er fra MATIS, men kjøpt på BliVakker. Jeg er kjempe fornøyd med den. Det som er greit med den er at den er kun til ansiktet og ikke kroppen. Jeg bruker ST.MORIZ på kroppen i og med at ansiktet mitt ikke tåler den. Får masse kviser når jeg bruker den i ansiktet. Så da var det greit med denne i posten slik at huden min tåler den. Tilpasset til alle slags hudtyper slik at alle kan bruke den i ansiktet. Jeg anbefaler alle og bruke disse to. Du får kjøpt ST.MORIZ på blant annet Life-butikken til en billig penge, og da følger det også med en annen tube med selvbruningskrem, men det er sånn som skinner på huden. Den bruker jeg kun om sommeren når jeg vil at huden skal skinne. Bruker du noen selvbruningskremer, og hvilken er din favoritt isåfall?

FRYSEPINA


Idag er det utrolig kaldt, selv om det ikke er noe kaldt generelt engang. Men, jeg fryser av ingenting. Jeg har på full varme på rommet mitt nå og er fortsatt den største frysepina i hele huset her. Nå sitter jeg i senga med teppe over meg og vurderer og lage meg en varm kopp med kakao før Hotel Cæsar tar over tv-skjermen. Er det bare meg eller blir det bare bedre og bedre for hvert år etter jule-tider? Jeg elsker den serien der og har fulgt med på det i 11 år nå ca og går aldri lei. Det vil si at jeg husker alle skuespillerne som har vært med og som har sluttet. Jeg er faen meg avhengig av den serien der. 

Etterpå skal jeg ha ginas-hudpleie-kveld. Skal ha en kveld der jeg peeler huden min og forfrisker den litt. Igår fikk jeg self-tanning i posten. Dere får se mer fra den etterpå. Nå må jeg få på meg joggebuksa og hettegensern, for nå skal det slækkes ♥ byebye


Fryser du av ingenting? 
Pleier du og se på Hotel Cæsar? 
 

PAKKE I POSTEN

Hei! 

I og med at jeg alltid surrer vekk smykker så måtte jeg nesten legge bud på dette flotte smykke-skapet. Jeg vant på budrunden. For de som lurer på hvor så var det innpå netthandelen. De har så mye rart og masse en trenger, så nå var det ikke feil med et smykkeskap på meg nei. Ikke nok med det, men det er avlangt og stort, med speil noe som jeg trengte. Jeg visste ikke hvor jeg skulle ha sminka etter jeg hadde omøbelert, men fant ut at jeg hadde masse plass inni smykkeskapet. Så kjekt! Nøkkelen skal jeg passe godt på for og si det slikt. Skal ikke miste fler smykker nå. Kjempe fornøyd med dette!Pleier du og miste styr på smykkene innimellom?

Nyttårsløfter

♥ Bli sunnere
♥ Jeg skal starte med trening igjen. 3-4 ganger i uken

♥ Jeg skal bli flinkere til og prioritere venner og familie før alt annet
♥ Jeg skal slutte og tenke negativt på alt
♥ Jeg skal skaffe meg en jobb
♥ Jeg skal bli flinkere med bloggen min
♥ Jeg skal slutte og drikke meg fra sans og drita hver helg
♥ Jeg skal være mindre på Facebook
♥ Jeg skal legge fra meg telefonen oftere
♥ Jeg skal få orden på døgnrytmen min
♥ Jeg ska spare penger til leilighet og sydentur

Kan ikke si at disse løftene bare tar en dag og gjennomføre, men det er verdt et forsøk. Jeg vet selv at noen av disse punktene blir helt umulig for meg og gjennomføre, men samtidelig så vet jeg at jeg kan klare det hvis jeg vil. Det er bare det og ha viljestyrken til det. 


Har du noen nyttårsløfter?
DAGENS INNKJØP


Strømper - Body Mist - HårfargeFalske negler


Nyttårskjolen min. Love


Wax Strips - Lip Balm - Mascara - Solpudder fra Shiseido 


Vitaminer trenger jeg sterkt


Undertøy er alltid kjekt og ha. 3 for 2 slår heller ikke feil


Gina skal kose seg på nyttårsaften og starte alt med blanke ark. Ohyes

GOD MORGEN

God morgen! 

Jeg tar bussen til Larvik om ca en time pga Natalia skal komme og være med meg i noen timer. Skal handle inn kjole, stæsj og alkohol til nyttårsaften. Det blir koselig!
Nå må jeg bare få stelt meg slik at jeg er klar når bussen kommer. Ha en fin mandag ♥ 

 Hva skal dere tilbringe dagen med?

Borte bra - hjemme bestFler enn meg som elsker og være hjemme?

OUTFIT

Hei!
Nå skal jeg på Tittins velvære med Silje og bli dullet litt med. Så det er en av grunnene til to sminkefrie bilder. Haha!! Jeg fikk jo gavekort derifra, så det blir bra.
Håper dere liker outfiten :))


Skjerf fra BikBok - Hvit genser som går litt oppenfor magen fra GinaTricot - Bukse fra SuperKul

Jakten på nyttårskjolen

Jeg er på jakt etter en fin nyttårskjole. I og med at jeg ikke bestiller det på nettet er pga det er for sent og få det tilsendt i posten. Det som er greia er at jeg kjøpte inn 3 kjoler før jul for at jeg skulle velge mellom disse på nyttårsaften, men de er ikke noe særlig fine alikavel. Såå om du vet om en butikk som har fine kjoler eller om du har sett noen.. rooop ut 

Hva er døgnrytme?

God morgen sunshines ♥

I hele natt har jeg døgnet. Jeg sov nemlig 3 timer på kvelden, noe jeg aldri skulle gjort. Når det er juleferie eller ferier generelt så er det så mye jeg ser frem til og jeg går rundt som et barn med sommerfugler i magen fordi jeg ser frem til så mange fine gjøremål fremover. Det jeg ser frem til nå er først og fremst helgen med kjæresten med mindre jeg skal dra dit før og på tirsdag er det jo allerede nyttårsaften. Skal kanskje være hos han hele juleferien frem til han begynner jobben igjen, men vi får se på det gitt. Er lenge igjen av ferien. 

Senere idag så drar jeg til Hof for og feire bursdagen til onkelen min. Det blir koselig og se igjen onklene mine nå etter en stund siden sist. Tror nok jeg kommer til og gå i dvalemodus idag ettersom at jeg ikke har fått sovet noe som helst inatt. Kanske jeg skal ta meg en blund før jeg drar i bursdagen. En god idè...


Sitter jeg da jeg med snusboksen, potetgull m/dip, varm kakao og selveste tven. 

Sliter du med døgnrytmen din?

CHRISTMAS OUTFITFRISYRER 2013

I dette året her så var det veldig "inn" med noen frisyrer. Det var mange som skulle klippe og fikse håret slik en kjendis hadde det. Blant annet jeg og andre jenter i sommer ble inspirert av bob-frisyren til Rihanna. Ja. Det endte jo opp med at jeg dro til frisøren og klipte det jeg også. Jeg angrer ganske mye pga det vokser ikke like fort, kun bak. Den kan være veldig fin da, men det er kun til tider. Noen kler det bedre enn andre. Den bob-frisyen var visst ikke så veldig inn i år, men det var flere som likte den i år enn når Rihanna hadde klipt seg slikt. Disse er favorittene fra 2013. Ikke helt min stil, men ok.


Det her ble tatt i sommer da jeg fikk bob-frisyren. 

Hva slags frisyrer foretrekker du best?

GOD JUL

Ville bare ønske alle sammen der ute en god jul. Dere får kose dere med familie, god mat, gaver og venner. Ta vare på det du har i jula! Det er viktig og holde sammen på denne tiden av året. 
Jeg har allerede startet med og kjenne på pakkene om de er både myke og harde. Det er lov og være barn på denne dagen. Jeg juleblogger til dere senere idag! GOD JUL♥


Lillejulaften

Hei!

Jaja. Nå er det lillejulaften, nok engang. Jeg møtte Natalii idag og vi dro på Kafka. Jeg tok meg med iste fersken og Natalii tok en Cola. Det var koselig og være med hun igjen. Vi var i byen en liten stund for å få tiden til og gå. Dro også innom jobben til Silje for og hente gave og levere gave. Jeg er som et barn. Jeg må absolutt kjenne på pakka om det er noe hardt eller noe mykt. Haha. Lille barnet Gina!!
Pappa hentet meg og jeg dro hjem for og spise middag. Nå har jeg akkurat våknet! Deilig og få i seg et par timer med en blund. En slik dag i byen med masse folk tar mye innpå meg. 
Nå skal jeg se på Hangover 3 nok engang. Så den igår kveld også, men husker ikke alt i og med at jeg var så trøtt og ville igrunn bare sove. Elsker de filmene der!!PAKKE I POSTEN

Hei dere!

Først og fremst så vil jeg beklage for dårlig blogging. Jeg tror jeg nesten må ha med pcen til Sondre i helgene med mindre jeg skal få dårlig samvittighet for dårlig blogging. 

Jeg hadde skikkelig flaks. Jeg bestilte pakke til meg selv for litt over én uke siden. Trodde aldri jeg kom til og få den før helligdager osv. Jeg fikk melding igår om at jeg kunne hente den på posten. Endelig! 
Bestilte Glossybox gulleske. Noen har sikkert hørt om det der ute? Det er en eske med en overraskelse. Du vet ikke hva du får oppi der, men det er en hudprodukter, sminke, hårpleie osv til en verdi av 900kroner. Når jeg åpnet denne så ble jeg kjempe fornøyd. Hvorfor? Det kan du se under. Skal nyte med og prøve disse produktene. Du får kjøpt Glossybox HER!!! Ikke for og glemme at det er noe nytt oppi esken hver gang for hver mnd. Det er ikke bare julegave, men for hver mnd så er det alltid noe spennende og nytt. Prøv gjerne ut! Jeg betalte 280 for 6 produkter. Yeppjepps. 


Slik ser da gullesken ut. Du må ikke kjøpe gullesken, men er mer som er verdt oppi der. 1. Philip B shampoo, balsam og shea butter i et sett. // 109 kroner
2. Absolute Perfume Stick // 99 kroner
3. Butter London. Neglnakk i fargen lilla. // 179 kroner
4. So Susan Cosmetics. // 249 kroner
5. EuPhidra Contact Eye Shadow //  129 kroner 
6. Oxyplex by Bodyography - Rouge 
 
Har du prøvd Glossybox før?  

DEN DAGEN

Hei! 

Åhgud! Jeg vil bli millionær. Dere skulle visst hvor mye for tiden jeg spiller lotto, joker, hest og skraper flax-lodd. I fremtiden så har jeg og kjæresten min planer om at vi skal flytte til syden. Hva skal man si? Alt koster jo penger. Det er jo bare en drøm om og vinne penger, flytte til syden og leve livet som millionær eller milliardær. Bare tenk dere åssen det er å leve livet med og stå opp med den perfekte utsikten, ta et morrabad i badebassenget rett utenfor, ha den FINESTE bilen i hele verden, spise deilig frokost, tjenere og vaskehjelp som gjør jobben sin. Det å leve luksus er drømmen min! Da sier jeg bare "den dagen jeg blir millionær". Da skal jeg ta det første flyet til Alania etter jeg har kjøpt hus med Sondre. Da kan jeg si at livet begynner og bli perfekt. 

Hvordan ser drømmehjemmet ditt ut?

15 ting som får jenta til å falle for deg

1. Er du forelsket i ei jente så hjelper det ikke og si det til alle andre. Det hjelper ikke å sitte og vente på at hun skal skrive til deg. Du må ta iniativet til og skrive til hun. Det er ikke sikkert at hun vet at du liker henne. Så derfor må du gi signaler. Ikke vent med det. Gjør det fort før alt endrer seg. Hvem vet? Kanskje hun også faktisk liker deg. 

2. Har du hatt sex med jenta så burde du hvertfall ikke skryte om dette til kompisene dine og hvertfall IKKE snakke om hvor trang/løs osv hun var. Dette kan være morro for kompisene dine og vite, men hva skal de med informasjonen? Så fort du har sagt det så babler det rundt videre. Jenta kan ikke stole på deg fordi du går rundt og forteller om privatlivet deres. Sexlivet er utrolig viktig og holde for dere selv.  

3. Ikke fortell jenta at du har ligget med mange helt random uten at henne spør om det. Det gjør henne mer nysgjerrig og begynner og lure på HVOR mange du har ligget med uten at hun tørr og spørre om det, kanskje. La henne spørre deg og vise interesse om hvor mange du har ligget med. Det gjør hele samtalen bedre og du kan også spørre henne om det samme uten kleinheter. 

4. Ikke vær sjenert og tilbaketrukken. Dette kan gjøre at hun tror du ikke har noen interesse for hun lengre. Snakk og skriv så mye du vil med hun. Jenter elsker når gutten ringer hun kun for og snakke om alt og ingenting. Stemmen gjør hele samtalen reddet. Er det kleinheter i samtalen så burde du starte med noe morsomt og fortelle hun. Hvem vet, kanskje hun også faktisk eier samme humor som deg? 

5. Ikke vær for innpå jenta. Dette kan gjøre jenta mer tilbaketrukken. Vi jenter liker best overlegne menn som viser at de ikke vil ha jenter. Vi er rare men, det er sånn vi er. Dessverre. 

6. Vi jenter liker IKKE badboys. Så og si alle jenter har vært borti dem og vi vil ikke borti dem fler ganger. Det er gutter som gjør hærverk, snakker piss, tøffer seg for kompisene sine, kler seg i den stilen dem egentlig ikke eier på ekte, gutter som er frekke, gutter som har for mye selvtilitt og gutter som ligger med jenter fordi dem er playere og stikker av etterpå. Vær så snill - ikke vær sånn.7. Er du forelsket, men fortsatt i tvil? Du burde ikke gi jenta for store forhåpninger. Det første som skjer når du forlater henne etter denne situasjonen er at hun går til venninnene sine og forteller hvor drittsekk du var fordi du ga henne for store og falske forhåpninger. Jenter kan også legge på litt mer når de først er på saken med andre jenter. Jenter liker sladder. Vi skulle fått pokal for det. 

8. Hygiene er viktig, gutter. Er du flink til og dusje, vaske deg, pusse tenner og lukte godt så er du på god vei. Hvis du derimot lukter vondt og eier kun svettelukt så kan du se langt ifra oss. 

9. Ikke vær flau eller redd for og vise frem dama di eller beskytte henne. Jenter elsker når gutter leker superman for noen timer hvis jenta trenger hjelp eller tips. Det er viktig for jenta at du viser kompisene dine hvor fin, søt, deilig og herlig hun er. Det får henne til og føle henne mye bedre og dagen hennes blir perfekt. Er det noen gutter som tuller med hun så må du ikke være redd for og steppe inn. 

10. Åh guuud. Humor er utrolig viktig. Det er kjempe viktig for jenta at du har! Eier du ikke humor så kan du se langt ifra hun pga jenter liker gutter som eier samme humor eller bare humor i det hele tatt. 

11. Komplimenter er viktig. Du kan gjerne si til ei jente at hun er fin, vakker og sånt, men ikke overdriv så sinna mye. Ikke si de samme tingene. Det holder med at du forteller henne hvor pent sminket hun er idag. Bruk gjerne nye ord hver gang. Dette får henne til og føle seg spesiell. Jenter liker når dere gutter for eksempel sier "Har jeg noen gang fortalt det hvor fine øynene dine er jentami". Sånne ord!! 

12. Like barn leker best. Er dere ganske like på mange forskjellie ting så passer dere ypperlige sammen! Dere begge står på slalom, dere begge elsker og bowle, dra på kino, samme filmsmak/seriesmak, dere begge snuser, dere begge liker og feste. Rett og slett felles interesser! 

13. Vil du kun dra ut hver helg for og feste så tror jenta at du velger alkohol ovenfor hun. Er du glad i jenta så velger du faktisk noen helger der dere kan se en film sammen med snop og duftlys ved siden av. Dette vil jenta sette pris på om du faktisk tok en pause fra alkhol-drekkinga. Velg henne ovenfor alt annet, noen ganger. 

14. Aldri nevn hvordan dine x-er var. Ikke nevn hvor bra eller dårlig dem var i senga med deg. IKKE nevn noe med x-en din! Jenta tror med engang at du fortsatt elsker og savner x-en din. Aldri fortell henne at hun er den første jenta du har elsket når hun selv har sett at du har elsket x-en din. Det er jug og piss! Dette vil gjøre henne usikker og det er ikke sikkert hun vil elske deg om du juger om slike saker. 

15. Ikke fortell jenta di at du har så mange jentevenner og at du er ofte med de. Det får dem til og tenke hele tiden på om du er utro eller om du er ute med dem bortsett fra henne. Jenter kan reagere sterkt på det området der. Det holder med og fortelle henne når dere er med de, at de er gode venninner av deg slik at hun vet HVEM de er og kanskje får hilst ordenlig på dem og ikke bekymrer seg mye mer. Likte du tipsene? Håper også noen jenter der ute er enige med meg.

DAGENS INNKJØP - to another and myself


GinaTricot. 99,-


Skjorte fra GinaTricot. 199,-


Rosa genser fra GinaTricot. 199,-


Grå tights fra GinaTricot. 199,-


Øyenbrynspenn og Lipgloss fra Cubus. 


Jeg var innom Life for og se etter piller som funker mot urinveisinfeksjon siden jeg sliter veldig, og da mener jeg veldig med det. Fikk beskjed om og ta sink piller pga jeg har dårlig med sink i kroppen min. Han i kassa testet meg med sånn drikke som skulle smake helt for jævlig for og sjekke sinken, men som smakte vann for min del. Han mente det var uvanlig og derfor må jeg gå på disse pillene daglig. Kjøpte også denne tranebær drinken pga den skulle tydeligvis hjelpe den også. Sist og ikke minst duftlys. Nå lukter det godt i rommet her ;-)
 

Sist og ikke minst alle julegavene jeg brukte noen tusener på til sammen. Skulle gjerne vist dere gavene, for de er fine!!

Hva syns du om innkjøpene mine?

OUTFIT

God morgen! 

Nå skal jeg på Sandvika storsenter med storebroren min for og handle inn resten av julegavene. Det senteret der er jo til og gå seg vill på!
Tenkte jeg skulle dele outfit bilder med dere, for engangsskyld. Håper dere liker det!  


Hva syns du?

Dagens innkjøp

Hello! 

I helga så var jeg hos Sondre og hadde dessverre ikke muligheten til blogging fra nettet på mobilen. Vi har isåfall vært ute på festligheter, julemiddag med familien hans også bare slappet av.
Idag så var jeg på Nordbyen med Sondre. Han skulle ha seg slips/sløyfe pga han skulle på julebord allerede ikveld. Når han dro hjem så hadde jeg fått pengene mine, så jeg tenkte at jeg kunne begynne sånn smått på de julegavene jeg har igjen. Endte opp med en gave og noe til meg selv, haha. Egoist! Imorgen skal jeg handle inn resten av gavene, for da skal jeg nemlig på Sandvika storsenter med storebroren min og handle masse gaver og stæsj. Jeg kjeder meg så utrolig mye nå at jeg skal finne en bra serie jeg kan nørde på. Blogges senere, sunshines ♥


Kjole fra Bikbok. 299,- 


Smashbox fra Kicks. 269,-

Hva syns dere om innkjøpet?
Er dere ferdig med julegavene? 

DAGENS INNKJØP - the new is black

Hei!

Idag tok jeg en tur til byen med mamma, lillebror og bestemor. Tenkte og komme meg litt ut. Dessuten så angrer jeg ikke, fordi jeg nemlig fant en søt topp. Den er ifra Vero Moda og jeg betalte kun 100 kroner for den. Det er et billig kupp på en slik søt topp. Ikveld skal jeg mest sannsynlig til Sondre. Jeg er litt usikker. Han er enda i Sverige og det er ikke sikkert jeg kommer meg dit med mindre jeg skaffer kjøre. Går nemlig ikke flere busser når de er hjemme tenker jeg. Så imens så får jeg se slutten på weeds til jeg får svar på hva jeg skal ikveld.. Kjedelig og vente. Vi blogges ♥


1. FORAN                                                                                                                   2. BAK

Hva syns du om toppen?

OUTFIT - love blue

Favorite jewelry

 
                           Hva syns dere om smykkene mine? Har flere favoritter, men har ingen anelse om hvor de har tatt veien. 

Julestemning på høyt nivå


                                                      Hva syns du om bildene? Har du julestemning enda? Har du pyntet til jul?

Pictures of the day


Hallo! Nå sitter jeg barnevakt for lillebroren min, Michael. Ista tok vi en del bilder, men alle var på avstand slik at de ikke ble fine. 
Har vel igrunn bare sittet hjemme idag pga det er så kaldt ute :/ triste greier! Nå skal jeg fortsette med weeds - serien.
Dere får ha en super kveld videre! Hva skal dere ikveld forresten?

SEG SELV DAG

                                                                                                   
Siden det er så kaldt ute så holder jeg meg inne idag tenker jeg. Har pleie - meg - selv - dagen. En fin dag for og bruke tid på seg selv gitt. 
Disse to søtingene er ifra the body shop. Er en maske også er det en dagkrem. Anbefaler de på det sterkeste. 

                                                                       Pleier du og ha pleiedagen din i ukedagene?

DAGENS SMINKETIPS - smink deg smalere


Litt missfornøyd med nesa? Ikke stress - det er ganske enkel tog gjøre noe med. Alt du trenger er lit sminke!

Bruk en concealer. Dersom du har en concealer et hakk mørkere og et hakk lysere farge enn huden din, er du på god vei!
Det du gjør er at du legger den mørke concealeren på de områdene du ønsker å smalne inn. 
Legg så den lyse concealeren på nesetippen og neseryggen. Når dette er gjort, så skulle du være et stk mer fornøyd med nesen din.  


Dersom du ønsker deg et smalere ansikt kan du prøve å legge litt rouge i ytterkanten av ansiktet og under kinnbeina.

1. Legg rouge i ytterkant av ansiktet - ved hårfestet på siden av pannene, i i tinningen, ved øret, bak kjeven og under haken.
2. Legg også rougen under kinnbeinet - dus den godt bak mot øret og litt oppover på kinnbeinet. 
3. Ekstratriks: legg litt rouge på øyelokket i ytterkant med brynet. 

Fant disse tipsene på KK! Jeg syns de har så mange bra sminketips, motetips osv. Så dette er siden for deg som vil se bra ut!
Hva syns du om dagens tips?

DAGENS INNKJØP

Hei! Idag har det vært en pain dag. Fikk jo ikke sove inatt, noe som gjorde at jeg holdte på og sovne uansett hvor jeg var. Fikk isåfall shoppet ny julekjole, men den er helt svart med litt gull rundt halsen. Det betyr at jeg må kjøpe meg gullbelte og noen fine gullsmykker. Det skal jeg gjøre i Oslo på tirsdag mest sannsynlig. Uten om det så var jeg hårmodell for Silje igår på HairShop. Hun skulle ta bølgeføning. Jeg hadde ikke så mye fall i håret, noe som betyr at hun ikke fikk det til. Kom ut der ifra med urettet bob frisyre da :) Hun er kjempe flink til og fikse håret mitt! 


1. Bruno banani parfyme fra Cubus 2. Ansiktsrens og ansiktsrem fra The Body Shop.


1. Kjole fra hm  2. Genser fra Only

Klar for bytur!

Skal til byen og fikse noe i banken også skal jeg sitte hårmodell for Silje ikveld. Bussen min går om noen strakser!! Så jeg må løøøøpe. Vi blogges :)

 

JULEGAVER PÅ BUDSJETT

Julen er snart her og det er nok mange som ikke er ferdige med julegaver enda. Er en del som ikke eier penger og kanskje trenger tips til julepresanger som ikke koster all verden.
Jeg var innom DENNE nettsiden og der jeg fant noen skikkelig gode tips. Det er smak og behag. Isåfall så sparer du en god del penger hvis du trenger penger eller ikke har så god råd akkurat nå. 

Skal du handle inn julegaver til de maskuline?
1. Kortholdere som fungerer som en lommebok kan være smart. Den gir god oversikt over alle kortene, i tillegg til at den beskytter kortene mot stråling fra mobiltelefonen. 

2. Lag et gavekort eller et klippekort på noe han er veldig glad i. Det kan være hjemmebakte boller, favorittmiddagen hans, fotballkvelder eller noe han vil sette stor pris på.

3. Har han en enkel frisyre som går an å klippe selv? Kjøp en hårklippemaskin og prøv dine, kanskje, skjulte evner. Det vil spare mye av pengene hans i fremtiden.

4. De fleste menn er glad i små duppeditter, det er alltid noen tilleggsprodukter i elektronikkbutikken han vil sette stor pris på. Hvis det er vanskelig: Kjøp et gavekort!!
Skal du handle inn gaver til de feminine?
1. Lag pakker av småting. Det er kjekt å få en pakke som er "skreddersydd" og litt personlig. Lag for eksempel en intiørpakke eller en velværepakke. Husk at tingene ikke trenger å være så dyre! 

2. Lag fine smykker og armbånd - det er for eksempel veldig populært med hjemmelaget armbånd. Du finner masse inspirasjon og oppskrift om dette på nettet.

3. Jenter trenger å føle seg trygge på vei hjem en sen kveld - hva med en overfallsalarm? Du får en slik en til en pris mellom 50-100 kroner.

4. Bruk ebay for hva det er verdt. Der finner du mye fint til en billig penge, som for eksempel vesker, sko, smykker..

5. Jenter setter pris på massasje. Lag gjerne et klippekort der du har litt forskjellige ting som ei jente ville settet pris på for en dag.  


Hva gir man besteforeldre om har alt?
1. Hva med å ramme inn et bilde fra du var liten med en hilsen på? Det setter besteforeldre stor pris på!  

2.
Kanskje du kan strikke noen gode sokker eller votter - du kjenner helt sikkert noen som kan sette deg i gang om du er amatør. 

3. Gi bort en gave som ikke koster noe som helst. En dag sammen med besteforeldrene dine! Skriv et kort der du skriver at du kommer på nyåret på besøk med god mat!Hva syns du om tipsene?

NY WEEDS EPISODER!

God kveld kjære lesere! 

Har ikke blogget nå i de to dagene som har vært. Dagene ble ikke som de skulle for og si det slikt da. Jeg tok turen til Sondre på lørdagskvelden fordi jeg kjedet meg helt for jævlig, noe han også gjorde. Liz hentet meg og kjørte meg til han slik at jeg fikk tid med han også i helga i og med at han er i dårlig form. Hva er vel bedre enn at kjæresten kommer og holder rundt han når han er i dårlig form? Jeg dro igjen på søndagen. Dro ikke hjem, men til bestemor og overnattet der pga pappa ikke kunne hente meg. Jeg hadde ikke med meg pcen, så det gjorde at jeg ikke fikk blogget. Hadde jo nett på tlf, men blogginga der er helt fuckd opp så da ventet jeg heller til jeg kom hjem.Nå sitter jeg i senga og skal se på WEEDS, episode 8. Har blitt jævlig avhengig at det er rett og slett er så ille at jeg må ligge i senga og se den ferdig. Happy days. Imorgen skal jeg innom banken for og ordne en sånn avtalegiro slik at jeg skal spare 3000 i mnd til leilighet. Skal nemlig flytte inn med kjæresten min bare jeg får spart opp nå. Gleder meg! Skal også spandere middag for mamma imorgen på jordbærpikene. Det er alltid der vi pleier og bestille lasagne eller vegeteriansk wok. Loveeeee!!! Har laget mitt eget design også. Fikk faktisk laget et juledesign noe jeg aldri trodde jeg skulle få til, men guess what.. Jeg klarte det! Håper dere blir i litt mere julestemning med dette designet. Det forrige var litt lame. Nå skal jeg fortsette med weeds. Vi blogges, puser ♥Hva gjør du ikveld?
Følger du med på weeds serien?

SLUTT OG MOBB JENTA

God formiddag!!
Jeg tenkte jeg skulle skrive om et viktig tema. Har gjort dette før også, men det var både nettmobbing og mobbing irl og pluss at den andre bloggen er fjernet. Skriver likesågodt innlegget på nytt, annderledes.Nettmobbing er det omtrent det samme som mobbing i virkeligheten. Det er bare det at folk er tøffere på tastaturet enn det de hadde turt å si det f2f.

Jeg har ei venninne som blir hardt mobbet på nettet fordi hun er den hun er. Jeg syns selv hun er en herlig person med bra personlighet, sist og ikke minst fint utseendet. Malin blir trossalt mobba.. Jeg har sett på facebook der hun har lagt ut prt.screen av de samtalene hun har fått der hun får blant annet hørt at hun ikke har noen venner pga hun kutter seg, men tror dere hun virkelig gjør dette for morroskyld? Det fins altid en grunn bak det et menneske kan gjøre mot seg selv. Hun blir kalt for feit. Hun har selv hatt en blogg der hun la ut en videoblogg. Hun hadde noen lapper der hun skrev om hvordan dette med mobbing var, ikke nok med det, men hun viste faktisk utrolig mye følelser og jeg trodde folk lærte litt av det. Isåfall så ser jeg de som skriver til Malin, at de faktisk er små drittunger smo ikke har vett i den lille knotten sin.. Når jeg så at en viss kjent person skrev at hu var fjortis som kuttet seg selv, da tenkte jeg bare "åå holy shit, du burde hvertfall ha tastaturet i ro du". Jeg syns at alle fortjener bedre enn all denne mobbingen. De som mobber har det endten vondt selv eller så er de rett og slett misunnelige. Men vær så snill, slutt bitches ;-) ikke tro at dere blir noe bedre av og rakke ned på andre. Takk!!
Jeg spurte Malin om noen spørsmål om hvordan dette er for henne i hverdagen, og det her er svarene.

Åssen blir du og hva tenker du når folk skriver sånt til deg hver dag? 
Jeg blir så klart veldig lei meg og får mange tanker i hodet av det. Jeg har tenkt flere ganger at jeg ikke er bra nok for de finner slags feil med utseende og kroppen min. Jeg sitter som regel på rommet mitt og gråter over feilene mine. 

Kjenner du oftest de som skriver dette til deg?
Nei. Jeg kjenner ikke alle som skriver dritt til meg, men jeg kjenner noen. Det sårer! Hvordan kan folk som ikke kjenner meg si noe sånt om meg?

Hvor mye tar disse tankene over fritiden og skole? 
Det tapper mye energi og jeg er sliten konstant! Tankene mine er i veien for alt, skolen har blitt vanskelig for meg og håndtere på en god måte, men jeg gjør mitt beste med og klare det. 

Er det noen ganger at folk mobber deg på skolen og på fritiden, og ikke bare nett? 
Ja, det er i virkeligheten også. Det skjer på skolen og fritid egentlig. Det ble hengt opp en lapp om meg nylig på en plass her jeg bor der det sto at jeg var stygg og feit, og masse mer.

Hva er tankene dine om dette?
Tankene mine om dette er ganske blandet, jeg opplever masse negativitet, men jeg opplever også mye positivt. Jeg har fått over 3000 meldinger siden det bildet ble lagt ut for 2 dager siden, folk har tatt helt av angående denne saken.


Se så nydelig hun er da! Hvordan går det ann og være en dritt mot en som bare vil andre godt? 

Takk til Malin for at hun lot meg skrive om dette på bloggen min! Er ganske viktig at jo fler som ser dette følger ekstra med mobbing på nett!

Hva syns du om dette? Del og lik ved og trykke på "Like" knappen under. 

BLI UKENS BLOGG

God morgen!

Nå tenkte jeg siden det snart er fredag så linker jeg den beste bloggen. Tenker at jeg skal holde på med dette fremover at jeg linker til en blogg jeg liker hver uke. For at jeg skal like bloggen så må den ha fint design, bra innlegg, bilder, video osv. Det som er et stort pluss nå er vinter/jule design. Ikke det at jeg har det, men jeg klarer seriøst ikke og lage egen header så jeg dropper det.

For og melde dere på så er det bare og skrive at du er med i kommentarfeltet slik at jeg kan kåre vinneren imorgen formiddag. Lykke til og måtte den beste vinne ukens blogg.

15 ting vi jenter kanskje ikke visste om gutta

1. Gutter kommer nesten alltid med dårlige setninger hvis det er en fin jente tilstedet. Det er pga de fort blir nervøse og usikre de gjør dette. 

2. Å sparkle trynet ditt med 5 tonn med brunkrem hjelper ikke for gutta. De liker best naturlige jenter, utenom badas gutta som skal ha den største bærta de finner på markedet.

3. Gutter blir tent av blikket Hvis han får "det" blikket, er han solgt.

4. De fleste gutter driter i hvordan de ser ut når de er med gutta sine, men de pynter seg gjerne på med litt ekstra for den spesielle jenta. 

我想脱身 | via Tumblr

5. Når en gutt er forelsket sier han gjerne til gutta at jenta er "digg" eller "sexy", dette er fordi han syns det er kleint å være forelska. Han synes egentlig jenta er vakker og har falt pladask for henne.

6. Gutter blir også nervøse på første date, dette gjelder heldigvis ikke bare oss jenter!

7. Det værste gutter vet er å være med jenter på shopping, mens andre faktisk kan bli med. De forstår liksom ikke hvordan jenter kan bruke så lang tid i kun en butikk. 

8. Gutter liker når jenter bryr seg om utseendet dems. Til tross for at gutta klager på at jenter bruker for lang tid på badet, og på å velge ut antrekk, så setter de stor pris på det innerst inne. Hvis du går uten sminke mens du er med gutten føler han seg ekstra spesiell siden han får lov til og se deg naturlig.

9. Gutter elsker å bli massert, strykt over håret og bli kost med. Lar han deg holde på mer enn et minutt, liker han deg.

10. En gylden regel er at du ikke bør snakke om guttevennene dine til han du liker, uansett om du ikke har følelser for guttevennene du snakker om.

11. Jenter klager ofte over at gutter kun tenker på pupper og rumpe, men gutta er litt usikre på om musklene er store nok og om magen er muskuløs nok.

12. Gutter tenner på jenter som tørr å virke interessert. Det er ikke alltid at gutta skal ta kontakt. Hvis du aldri tar kontakt regner gutten med at du ikke er interessert og gir deg opp. 

Kiss In The Sunset Pictures, Photos, and Images for Facebook, Tumblr, Pinterest, and Twitter

13. Det er ikke å legge skjul på at gutter tenker ofte på sex, men det mange ikke visste er at gutter er veldig usikre de også og tenker ganske likt som jenter når det gjelder dette.

14. Sørg for å ikke bli enda en "kompis" med gutten du liker. Gutter liker nemlig fenimine jenter best.

15. Gutter blir fort sjalue, og kan se på andre gutter som konkurrenter, og det kan gjøre de usikre til tusen. Derfor hjelper det om jenta sier det rett ut hva hun føler, så han slipper å gruble over om han har en sjanse.

Fant forresten disse tipsene her: http://stina.blogg.no/1353016058_15_ting_vi_jenter_kan.html
Liker du tipsene? Gjerne del innlegget ved å trykke på "liker" under. 


 

ONSDAGSKVELD

God kveld!
Nå kom jeg nesten akkurat hjem etter og ha vært hos min kjære Sondre. Han er ikke helt i form, så da passer jeg godt på gutten min. Før idag så tok jeg sol i en time ca også dro jeg til bestemor en tur, der jeg sovnet. Når jeg skulle hjem fra Sondre så dro jeg innpå butikken og kjøpte meg noe snop. Rema 1000 vet du, alltid billig. Kjøpte 2 nonstop-sjokolade plater 30kr. Du kan tenke deg at en sånn plate koster ca 30, så du sparer mye av og kjøpe 2. Ikke nok med det kuppet, men kjøper du 4 brus så betaler du bare 30kr.  Liker meg godt på den butikken der gitt! Det er alltid et eller annet bra salg. Nok om det.. Nå skal jeg se på hotel cæsar med mamma før jeg setter på en film. Vi blogges :)

Hva styrer dere med ikveld? Har du noen bra filmtips?


2 plater med nonstop sjokolade, 2 bokser med energidrinker, ananas og sist og ikke minst min kjære elskede chrusched ice for og bli pult i leppa.. tehe!

10 bloggtips

Skrivesperre iblant? Da er dette 10 tips til deg. 

1. Ta bilder av dine favoritter
Favorittene i klesskapet, smykkeskrinet, favorittskoene, favorittfilmene og favoritt kjolene.Tar du noen gode bilder kan innlegge toppe det hele. 

2. Tipsinnlegg.
Det fins så mange tips du kan blogge om. Sminkeprodukter, hårprodukter, matretter, reisetips, treningstips, musikk eller billige nettbutikker. Det finnes alltid noe!

3. Dagens antrekk
Det kan også være en fordel for og holde statistikken oppe. Kanskje du blir noens inspirasjon?

4. Hold en konkurranse.
Det er alltid morro for andre og kunne vinne noe. Premien behøver absolutt ikke og være sponset. Har du noe du ikke bruker? La det bli premien!

5. Lag et salgsinnlegg eller en link der du har salgsbloggen din.
For det første så tjener du penger og for det andre så får du mer plass i skapet ditt.

6. Dra på shopping og blogg om det når du er hjemme igjen.
Jenter syns innlegg er spennende når det er hva andre har kjøpt for noe. Det behøver ikke og være halve klesbutikken, men en ting kan inspirere.

7. Videoblogging
Det er ikke alle som gjør dette, men alle lesere liker og se videoer av andre bloggere. Husk at innlegg med mye tekst og lite bilde er ikke like spennende som en video.

8. Skriv et innlegg der du skriver "10 ting du ikke visste om meg"
La andre lesere bli kjent med deg. Dette kan fort bli morsomt!

9. Fortell om dagen din.
Ingen dager er like, men blogg om interesange ting som har skjedd iløpet av en dag. Skriver du at du har vært på do og spist to måltider, går leserne ut med engang.

10. Er alle disse punktene oppbrukt? Fortvil ikke.
Kjør i vei med en spørsmålsrunde. Det er alltid spennende!  Hva syns du om tipsene? Pleier du og ha skrivesperre iblant?

NEW IN

Nå nærmer det seg jul og jeg måtte til byen igår for og se om jeg fant noe fint. I og med at jeg ikke skal være hjemme på julaften iår så må jeg pynte meg litt mer. Fant denne søte kjolen og et par med høyhælte sko. Nå kan jeg også være klar for julaften! Ble nesten ferdig med alle julegavene igår også, mangler bare et par stk. Så nå er det en stk fornøyd som er klar for jul i hus. 


Kjole fra Vero Moda - 300kr // Sko fra DNA - 300kr

Hva syns du om kjolen og skoa?

10 tips til bedre selvtillit

1. Bli komfortabel med å være ukomfortabel
Du kommer ikke til å forbedre deg hvis du fortsetter å gjøre det du alltid har gjort. Hvis du aldri tar ordet i en forsamling eller aldri tør å ta på deg nye oppgaver, kommer heller ikke selvtilliten din til å øke. Press deg selv litt ut av din komfortsone for en gangs skyld. Start en samtale med en fremmed, oppnå øyekontakt med folk. Spesielt med de fra det motsatte kjønn.

2. Send ut en bedre utstråling og kroppsspråk
«Henger du og slenger»? Daffer du bortover gaten i sakte tempo og følger ikke med på det som skjer rundt deg? Hvis du henger så mye med hodet at du etterhvert kunne skrevet en roman om skoene dine ut fra minnet, så er det kanskje på tide å løfte hodet litt, rette deg opp i ryggen og gi resten av verden inntrykk av at du er målbevisst og bestemt. Dette kan være en fin og enkel måte å bli vant til den kommende rollen som «en med mer selvtillit». Folk får automatisk mer respekt for folk som ser viktig ut.

3. 
Tren og ta vare på kroppen, samt kle deg med stil
Føler du deg feit? Føler du deg tynn? Er det ikke det ene så er det det andre. Begge deler kan løses ved å begynne å trene og mosjonere regelmessig. Det trenger ikke være stort mer enn 2 ganger i uken engang. Skaff deg et treningsprogram som passer for deg. Følger du dette vil du etterhvert begynne å føle deg mye bedre, og ha bedre samvittighet. Og når resultatene virkelig begynner å vise seg, hvorfor ikke kjøpe deg noen nye klær, noe du føler deg vel i? Frisk opp klesskapet og skap din egen unike stil. Føl deg god med deg selv.

4. 
Benytt deg av positive affirmasjoner daglig
Affirmasjoner er korte setninger som repeteres om igjen og om igjen til hjernen blir vant til tanken. Eksempler på positive affirmasjoner kan være: «Jeg er en vinner», «Alt går min vei», «Jeg får alltid det jeg vil ha», «Dette kommer til å bli en flott dag», osv. Skriv ned noen affirmasjoner med det samme. De trenger ikke å føles «sanne» her og nå, bare sørg for at de er positive i din favør. Så begynner du å gjenta disse setningene til deg selv om igjen og om igjen, gjerne mens du ser deg selv rett inn i øynene i et speil. Dette kan virke litt merkelig i begynnelsen, men bli vant til det. Du får mer nytte av dette enn alle de negative tankene du vanligvis tenker.

5. Hev deg over kritikk
Et av de største problemene mange sliter med er å bli for opphengt i hva andre syns. Innse at du ikke kan bli likt av alle. Ikke ta det personlig hvis noen slenger ut en kommentar. Fall for all del ikke ned på vedkommenes nivå ved å «ta hevn». Hev deg over kritikk og gi faen. Alle mener noe om alle og du kan ikke kontrollere det. Som regel er de som mener mest ofte de som er mest usikker på seg selv, men bruker andre som levende dartbrett for å føle seg bedre, eller i et desperat forsøk på å ta bort oppmerksomheten fra seg selv. Gjør deg selv en tjeneste og gjenkjenn den totale idiotien i disse menneskenes væremåte. Gi faen! :)

6. Slutt og sammenligne deg med andre
La andre kjøre sitt eget løp. Om du skal drive og se på hvordan alle andre gjør ting, kommer du bare til å få en strøm av motstridende signaler som drar deg litt i alle retninger, og til slutt får deg til å ende opp tilbake akkurat der du begynte. Vær deg selv. Vet du ikke «hvem du er»? Skap deg selv! Drit i alle andre nå. Ta et bevisst valg om hvem du selv vil være, og stol på at Law of Attraction sørger for å gjøre deg til akkurat den personen, så lenge du ikke skifter fil stadig vekk. Hold krystallklare intensjoner, ikke tillat noe tvil, og så skal du se at livet blir lekende lett.

7. Slå av TV'en 
Jeg vet at TV?en er et kjært medium for mange. Men det er et faktum at spesielt unge jenter påvirkes av alle de syltynne skjønnhetsidealene man ser i media hele tiden. Hvis du opplever dette som et problem så ville det nok vært lettere å ikke sammenligne seg selv med «det perfekte» hele tiden. Slå av TV?en, kast bladene, og husk at folk flest (uavhengig av kjønn) liker folk som er naturlige. Plastikk er flott til å lage poser av. Hvis jeg vil se et plastikkmenneske kjøper jeg like godt en Barbie. (?Eller ikke.)

8. Oppnå økonomisk trygghet
Å vite at man har penger nok i bakhånd til å leve godt, kan bidra til å holde selvtilliten på plass. Man trenger ikke nødvendigvis være millionær, men gjør det du kan for å sikre deg økonomisk. Mest sannsynlig vil du ikke klare dette hvis du fortsetter i en vanlig jobb til fast lusebetaling i timen. Skap dine egne muligheter ved å følge intuisjonen din når det gjelder karrierevalg her i livet. De som gjør det de elsker har en tendens til å tjene veldig bra på det. Men et sted på veien må man faktisk ta valget. Gjør man dette vil man først opprettholde en god selvtillit fordi man gjør noe man liker, og med hardt arbeid fra din side, vil også den økonomiske suksessen følge etter. Ikke det viktigste punktet for å øke selvtilliten, men det hjelper.

9. Omkring deg selv med postive mennesker
Nå som du er i ferd med å transformeres til en ny og bedre person er det på tide å ofre noen. På tide å være litt brutal. Alltid når noen gjennomgår en forandring, vil det være folk som klager. De negative, pessimistiske vennene du hadde fra før er ikke nødvendigvis de beste støttespillerne dine lenger. Kom deg videre i livet. Hvordan du forlater de du ikke føler for å ha kontakt med er opp til deg; det trenger ikke nødvendigvis involvere lugging, biting og spytting. Bare «gli fra hverandre» elegant men sikkert, og begynn å omring deg selv med positive venner som støtter deg.

10. Lev i nuet - livet er kort
Det er jo ikke noe kjekt å stadig gjeninnføre et mønster som bidrar til å senke livskvaliteten din. Livet er kort. Sørg for å få så mye ut av det som du kan. Lev her og nå ? skrinlegg alle bekymringer. La fortid være fortid. La andre være andre. Hvordan vil du bli husket når du dør? Som den stille, beskjedne og stusselige personen som ikke levde et særlig begivenhetsrikt liv? Eller som den sprudlende, utadvendte, inspirerende gledessprederen som tok ansvar og levde et liv mange bare drømmer om, og påvirket andre til å gjøre det samme? Det er ditt valg, men bestem deg mens du kan

Hva er dine tips for og få bedre selvtilitt? 
:)
Kilde: www.glabladet.no


HISTORIEN OM CHRISTOFFER

Sola skinner inn på rommet, og jeg leser Historien om Christoffer nå. Det er så utrolig trist og tenke på at det her skjedde rett bortenfor meg og det får meg til og se automatisk ut når jeg leser boken fordi jeg har en ekkel følelse på at faren har kommet ut igjen og kan gjøre dette mot andre barn. Han har vel kommet ut fra fengsel nå med mindre han har fått lengre straff. Det værste er at mange av de som mishandler barna sine lærer virkelig ikke av det heller, men det burde virkelig de gjøre nå før det blir krig. 

Christoffer Gjerstad Kihle ble bare åtte år. 2 februar 2005 fant de Christoffer død hjemme i senga si i Kodal ved 21-tiden. 
Først fire år senere ble stefaren dømt for å ha påført gutten skadene han døde av. Moren er fremdeles under politietterforsknng for-medvirkning. 


"Jeg tenker nok du skjønner det sjøl" svarte Christoffer alltid når han ble spurt hvor alle skadene kom fra. Det vil DU også gjøre når du har lest denne boka.  

Stefaren til Christoffer har omsider fått en rettskraftig dom på åtte års fengsel etter at høyeste rett nylig avviste anken hans. Han er allerede innkalt til soning i Ringerike fengsel. Han mener fremdeles at han er uskyldig dømt. Jeg vet at moren vil bli politianmeldt av Christoffers far for medviten og/eller medvirkning til sønnens død. Men hun erkjenner heller ingen skyld. Mor og stefar har nettopp latt seg intervjue av Dagbladet, der de hevder seg utsatt for justismord og uberettet straffeforfølgelse. Men kjærligheten holder dem fortsatt sammen, forteller de. De er på vei til å få sitt andre barn sammen etter Christoffers død. Familien er i dyp splittels. Graven til Christoffer blir skjent. Av hvem? Det er konflikter og en mengde løse tråder som etterlater flere spørsmål enn svar. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan foreldre kan mishandle et barn så jævlig som dette, i det hele tatt mishandlinger over alt. Hva får voksne til å mishandle et barn til døde? Og hva gjør at verken den nærmeste familien, skolen, helsevesenet, politiet eller andre offentlige instanser skjønner hva som skjer-før det er for sent? Jeg anbefaler alle om og lese denne boken. Da vil dere skjønne hvor ufattelig dette er! Har lest den et par ganger, men går aldri lei. 

Har du lest denne boken og hva syns du isåfall?

 

WELCOME TO MY ROOM


 

Hva syns dere?

Uten og med extensions

God kveld søtiser ♥

Håper dere nå skjønne hvorfor jeg er avhengig av extensions? Det burde dere isåfall skjønne..
For dere som lurer: Jeg bestiller extensions fra LuxusHair i farge #1 som er vanelig svart. 
 
Hva syns dere jeg kler best? Naturlig kort eller med extensions? 
Jeg selv syns med extensions..

Dagens outfit

Blazer - NewYorker // Singlet - BikBok // Bukse - GinaTricot // Extensions - LuxusHair // Øredobber og armbånd - Glitter
Hva syns du om min dagens outfit?

Hva jeg har i veska mi

Alle jenter har vel en favorittveske, flere for den saks skyld. Tror jeg har rundt 20 vesker, men kjøpte meg en favoritt veske for 2 uker siden. Den er svart og orginal, men også litt stor. Det er pga når jeg feks handler noe, så gidder jeg ikke og gå rundt og bære på poser, og legger det dermed i veska mi etter shoppingen. Lat til tusen. Det jeg skulle frem til var at jeg skulle vise dere hva som er viktig for meg og ha i veska mi når jeg er ute. Skikkelig interesangt innlegg.. Har forresten laget meg en header sånn helt til Charlotte skulle lage noe til meg. Det jeg har nå, er lame. 

Det jeg har er en vannflaske, solbriller, speil, solpudder m/kost, leppestift, snus, lommebok og headset. Hva har dere i veska deres?

BEAUTY FAVORITES

Tenkte og vise dere hva mine favoritt produkter er iforhold til sminke og rengjøring av ansikt. Er ikke noe stort, men det er isåfall det jenter liker og lese og se bilder av. Håper dere liker innlegget!


1. Du vil ikke angre på og ha kjøpt denne. Den dekker fint masse til urenheter før du dekker på med foundation. Clarins som er kjøpt Kjøpt hos Kicks


2. Foundation fra Kicks. Chanel. Dette er uten tvil favoritten min!!


3. Youngblood foundationkost som er kjøpt hos Kicks. 


4. bareMinerals fra Tonic og kosten er kjøpt på TheBodyShop. Bruker aldri denne omtrent med mindre jeg er tom for favoritten min. 


5. Tipper på at de fleste har prøvd denne favoritten. Det er isåfall den beste mascaraen jeg har påført. Fåes kjøpt overalt.


6. Solpudder fra IsaDora. Tar jeg ikke feil så bruker alle jenter dette pudderet, så og si alle isåfall. Kosten er ifra TheBodyShop.


7.
Rosa sommerfarge aktig leppestift. Denne ble så klart favoritten min fra gårsdagen når jeg kjøpte denne. 


8. Parfyme fra Lacoste. Dette er uuuuuten tvil favoritten min! Utenom denne så hender det jeg bruker den fra LadyGaga. 


9. Elsker disse produktene fra Clarins. 

Bruker noen av dere disse produktene?

ANGST

Hva er angst? Hvorfor er det sånn? Åssen får du det? Hva gjør at du har fått det?
Diverse spørsmål får jeg inn av nysgjerrige mennesker som virkelig lurer på hva det er. Ikke bare det men, det er faktisk noen som tror de har det, og da spør de et annet menneske som har det og da tar personen det deretter og sammenligner seg selv eller ikke. Det er igrunn veldig lett og finne ut om du har angst eller ikke. Hvertfall for noen få, da mener jeg blant annet at jeg merket at det var noen symptoner og da fikk jeg greie på det etterhvert at jeg hadde det. Det er ikke noe veldig alvorlig, men det ødelegger veldig mye av hverdagen din, ihvertfall for noen som har det veldig ille mens andre faktisk klarer og kontrollere seg selv. Den angsten jeg har så er det slikt at jeg kan gå ut offentlig og ha det skikkelig vondt inni meg uten at folk legger merke til det, mens de som kjenner meg godt, fort legger merke til det. Når jeg er blant masse andre mennesker rundt meg så blir jeg stresset. Ikke bare litt, men mye. Jeg blir kald, varm, skjelven, kvalm, hodepine og usikkerhet og hjertebank. Det hender med meg at jeg er på et kjøpesenter med masse mennesker rundt meg. Jeg later som om alt er fint, prøver og smile og ha det fett. Egentlig så er alt bare et helvete inni meg der og da. Jeg har faktisk vært så sterk at jeg har klart og holde ut de fleste gangene. Når jeg først kommer hjem til meg selv. Tryggheten inni meg kommer frem med engang jeg er hjemme. Tuller ikke! Når jeg kommer hjem etter en lang dag med masse mennesker og press ut av meg så kaster jeg opp og ligger rett ut. Så det er en av grunnene til at jeg IKKE er ofte på et kjøpesenter, men det hender selvfølgelig innimellom, men da er det bare en kjapp tur på formiddagen når de fleste er på skole og jobb. Da nyter jeg shoppingen min i fred og ro. Det er nok ikke bare meg som sliter med det, men for det første så har jeg spiseforstyrrelser. Jeg sitter på en cafè og prøver og nyte maten, men hvordan går det ann og nyte maten når det sitter folk overalt og glor på alle tyggene du stapper i deg? Det er noen som klarer dette, men helt seriøst.. Jeg hater det. Ikke nok med spiseforstyrrelser, men når det også er folk som glor, så blir jeg rett og slett forbanna og tar med meg maten og går min vei om det er mulig. Det beste jeg kan gjøre for og unngå og sitte med folk rundt meg og spise er faktisk og kjøpe med meg mat og nyte det hjemme i sofaen, trygt og godt uten at noen glor. Er ikke noe som er bedre enn det! Kunne skrevet så mye mer om MIN angst, men det blir en hel bibel og det tror jeg ikke dere hadde giddi og lest engang. Skrev hvertfall litt om hvordan min hverdag med angst er. Å takle angst handler om å være trygg og redd på samme tid. Det er som og balansere på en line. En porsjon angst må til for og stimulere konsentrasjonen. Er du for trygg risikerer du å ramle ned fra linen. Gir du etter for hverdagsangsten og unngår situasjoner hvor angsten melder seg, vil det bare balle seg på til angsten tar kontroll over livet ditt. 

Jeg vil hvertfall oppfordre alle de som sliter med dette der ute. Dere burde ikke være redde. Kom dere ut og opplev verden uansett hvor vanskelig det kan være. Jeg forstår det selv fordi jeg sliter med det, men jeg går ut for og bli vandt med mennesker rundt meg, selv om dette ikke alltid er like bra for helsa så er det verdt at du blir vandt med mennesker rundt deg enn og være menneskeredd. Jeg får hjelp til dette selv og det virker av og til. Har ihvertfall mestret i og kunne gå på en buss uten og føle meg uvell. Nå er det bare kjøpesenteret og diverse småting som gjenstår.

Du klarer det du vil klare, du må bare ville det først og fremst. Håper dere likte innlegget!

TEGNEHUMØR

Jeg måtte nesten bare dele med dere hva jeg har gjort den siste tiden siden sist jeg blogget, som var i sta.. Venninna mi mistet nettopp faren sin, så hun lurte på om jeg ikke kunne tegne en tattovering der det stod "Pappa ♥". Selvfølgelig sier jeg ikke nei til det. Har så mye respekt for den jenta der, og hun fortjener det virkelig. Jeg er ikke den beste tegneren, men må si jeg ble litt sånn små fornøyd med disse. 

Hva syns du om tegningene mine? 

 
Til slutt så vil jeg vise dere den tatoveringen jeg vil ha, som jeg også tegnet i samme slengen.


Snadderkveld og topplista

God kveld! 

Nå kom jeg akkurat tilbake til sykehuset igjen etter noen timer hos bestemor. Jeg hadde en snill pappa og mamma som ville kjøre meg tilbake istedetfor og ta den teite bussen.. Hater buss. Ikke nok med det, men mamma kjøpte noe jeg skulle kose meg med ikveld. Krabbeskjell, RedBull, en stor urge og en snusboks. Ikke for og glemme at jeg har startet og tegne igjen. Tegner stort sett bare tattoveringer. Da er det faktisk bra og ha farger. Så kjøpte faktisk med meg det også. Veldig viktig! Har seg faktisk slikt at jeg er fattig frem til mandagen. Det er crap

Nå skal jeg bare slappe av foran pcskjermen! Får se om jeg gidder og laste ned noen filmer, i og med at jeg er så jævlig amatør på og laste ned filmer. "Jenter bak en pc-skjerm serru". 

La faktisk merke til at jeg ligger på 2 plass på topplista i Sandefjord og 176 plass på Norge topplista. Er ikke dårlig det. Jeg har blogget litt vel mye i det siste, men er endelig tilbake. Er så gøy og se at så mange leser bloggen min for tiden. Idag på 2 innlegg så har jeg hatt 1000 lesere. Det er virkelig ikke dårlig. Tusen takk dere ♥ blir så oppmuntret og får mere lyst til og blogge mer når jeg ser mange leser.


UUUT

Heei!

Nå skal jeg ut en tur i kulda. Skal busse til Sandefjord! Skal nemlig besøke min kjære bestemor. Blir koselig og se henne igjen! Vi blogges senere. Under her så ser dere en stk retard.

HVA SKAL DERE IDAG?

Disse tipsene styrker IKKE forholdet

Selvsagt er de fleste glad i kjæresten sin, men til tider så kan de irritere en person til det høyeste grad.
 

1. La det henge igjen en tom dorull på dorullholderen, og ikke gidde å henge opp en ny til neste som skal gjøre sitt fornødre.

2. Stappe søppelet helt fullt, men ikke ta det med ut og kaste det når du ser det er fult. For det skal nemlig partneren din gjøre? 

3. Hår i sluken som ikke fjernes.

4. Beskjed om at det var en edderkopp i gangen, men den forsvant like før han fikk tatt den. "God natt", liksom.

5. Den som har hatt bilen sist glatt har oversett at bensinlampen lyste. Ingenting er kjekkere enn å fylle på bensin på vei til jobb en mandag morgen!

6. Når du tror du har en samtale med partneren din, for den andre svarer både "ja" og "nei" innimellom. Men når det konkrete svar kommer til slutt, har vedkommende ikke anelse om hva du snakker om. 

7. Du lager middag til partneren din, og tar en liten velfortjent hvil etterpå. Da er det ikke akkurat et sjekktriks å la oppvasken stå igjen i vasken når du kommer tilbake til kjøkkenet.

8. Fjernsyn som står med lyden på - uansett om du er i rommet eller ikke. 

9. Rester av negler eller hard hud som ligger igjen på salongbordet eller i sofakroken. Et sjarmerende syn for partneren, men sikkert vandt med det.

10. Du ber partneren om hjelp til noe, og får "ja" til svar, men vedkommende har ikke tenkt å hjelpe før det passer han/henne. 

11. Du skal på utflukt med familien, og har pakket alt til deg selv og barna hvis du har det. Mannen får beskjed om å finne det han trenger og ha med, men når dere kommer fram er noe av det første han spør om "Husket du og ta med fleecen min?". Dette er standard. 

12. Legge igjen sokker på stuegulvet, eller skitne klær på badet. Har du hørt om skittentøyskurv?

13. Så var det berømte doringen. Det kan løftes opp hvis du står og tisser, og ned igjen når du er ferdig!!

14. Dere har blitt enige om at en av dere skal få sove litt frampå. Da hjelper det ikke hvis du går inn på soverommet og tar på alt lyset når du skal hente klærne du vil ha på deg, eller lar barna få bråke akkurat så mye de vil. 

love is a letter sent thousands of times. | via Tumblr
www.weheartit.com

Kjenner du deg igjen?

10 tips til å få et forhold til og fungere

Alle har sine problemer i et forhold. 
Nå tenkte jeg og lage et lite innlegg om hvor viktig disse tipsene er til og få et forhold til og fungere også etter min egen erfaring så burde jeg blant alle andre skjerpe meg på disse tipsene under her. 

Etterpå så legger jeg ut et innlegg om 14 tips du skal gjøre hvis du IKKE vil at et forhold skal gjøre. Det er nyttig hvis du ikke blir kvitt en stalker.  

1. Ikke lag konflikter og krangling offentlig blant andre mennesker. 

2. Hvis dere har lett for og krangle på facebook f.eks, ikke snakk sammen der uansett hvor mye det kan friste. Snakk heller sammen i telefonen. 

3. Forandre tema til noe helt ufarlig

4. Legge seg flat i og si "unnskyld, du har rett" uansett hvor vanskelig det kanskje kan være for noen. 

5. Vær morsom og si "nei, uff, nå er vi latterlige" eller "akkurat nå oppfører vi oss barnslig". Det er alltid latterlig eller barnslig når man begynner og krangle om ting som virkelig ikke skader forholdet og bare for og ha noe og krangle om. Derfor hjelper blant annet de to setningene der for forholdet når dere krangler. 

6. Smil og vær glad. Sørg for og være positiv. Du skal selvfølgelig ikke fake at du er glad, for det merkes. 

7. Beveg dere ut huset. Viktig og ikke bare sperre seg inne foran tvskjermen med dyna over seg. Tøfler!

8. Kommuniser med hverandre. Hva er vel mer viktig enn dette? Isåfall den dagen dere finner ut at dere skal flytte sammen.

9. Lag en koselig middag sammen. Det er koselig at den ene lager middag for hverandre, men det er mer koseligere og lage det sammen for en god stemning. Hvis du er dårlig til og lage mat, så slipper isåfall du og få høre at DU var håpløs til det. For da har dere begge vært håpløse. Søte greier det der kan bli altså!! Sweetawesome

10. Ikke ignorer hverandre. Kos masse mens dere har muligheten. Vær den personen som kjæresten din ble forelsket i! Ikke glem det.
Er dette noen tips du har fått før kanskje? 

Sin egen julegave

Hei!! 

Jeg tok faktisk med meg pcen min. Fant ut etter en uke at jeg ikke klarte meg uten. Må ha noe og gjøre her! Sjokkerer meg ikke om nettet skrur seg av nå, men prøver og lage et innlegg da. 

Hvorfor bare tenke på andre enn seg selv i jula? Sin egen julegave er viktig. Hvertfall for meg isåfall! Ikke for og være egoist, men julegaven min blir dyrere enn alle julegavene til sammen. Neida. Jo!!
Har bestilt extensions fra LuxusHair. Det dyreste. Jeg er så egoist til tider at jeg må kjøpe en slik dyr gave til meg selv. Grunnen til at jeg kjøpte det var pga jeg visste at jeg ikke fikk en slik gave av noen andre, siden det blir jævlig dyrt. Kjøpte det dyreste extensionet også. Har alltid kjøpt fargen #1 som er orginalt svart. Trossalt. Det dyreste er uten tvil det beste. Lovelove! Det aller beste er at jeg ikke trenger og betale det før i Februar. Bestiller du nå så trenger du ikke og betale det før i Februar en eller annen gang, I think. Så ikke gå glipp av det.  

 

Vil være en stolt eier av selvtillit

Jeg har så lyst til og eie selvtilitt. Har lyst til og gi faen i hva folk mener og sier om meg. Ikke det at jeg sliter med dårlige tilbakemeldinger på utseendet og personligheten min, men er faktisk ganske ekkelt hvis noen er så ærlige og forteller hvor stygt jeg går kledd eller hvor mange kviser jeg har i trynet. Er selvølgelig bare bra at folk er ærlige med det, men for de som har dårlig selvtilitt, de gjør alt for og bli bedre på alt og ingenting. Selv om de egentlig ser fine ut og eier nesten ikke kviser og eier ikke dårlig utseendet. Jeg eier kviser og urenheter, men det har jeg alltid slitet med og det ligger også veldig i familien. Alle i min familie, sleit veldig med det på min alder. Så derfor så har jeg fått det etter noen av dem. Gener er noe dritt iblant hvis det ikke er positivt. 

Før så gikk jeg i klær som var "umote" og det var på barneskolen og i midten av ungdomsskolen helt til jeg begynte i slutten av 10 klasse og fant ut at jeg ikke var like kledd som de andre jentene og ikke like fin hud og ikke like fin sminket.  På videregående så fikk jeg jo stipend og hadde da derfor råd til litt mer enn før. Jeg begynte og handle inn ID sminke, BareMinerals osv. God parfyme. Begynte og bodde så og si i solarumet. Jeg hadde langt hår, helt på slutten av ryggen så og si HELT til jeg fant ut at jeg ville sitte hårmodell for ei venninnde. Jeg klarte og ødelegge stemininga med og klippe det langt og fine håret mitt helt kort omtrent og nå vokser det nesten ikke. Lever på extensions for og føle meg fin.

Etterhvert  som jeg ble lei av min urene hud så begynte jeg og hamstret inn masse renseprodukter i og med at den ene ikke fungerte på huden min, så kjøpte jeg en annen. Hva tror du skjedde? Huden min ble enda mer irritert og jeg fikk mer kviser enn det jeg hadde forventet at det hadde gått ann og få. Til slutt så måtte jeg bare slutte med rensekremer og måtte bare pleie huden min enkelt og greit med og vaske det med vann og kun en fuktighetskrem jeg brukte hver morgen og hver kveld. Etter det så var huden min så og si perfekt. Vinteren kom og jeg begynte og få igjen urenheten min. Kviser og masse piss. Jeg ga opp til slutt og brukte alt for masse sminke for og skjule alt. Skjule hva sa du? Ingenting blir skjult selv om du har på deg masse brunkrem og pudder over hele ansiktet ditt. Det eneste folk spør om er "Hvorfor bruker du så mye sminke når man kan se urenhetene dine uansett åssen du sminker deg?" eller så var det "Du har så jævlig skjoller i ansiktet." Vel. Endte opp med og bruke kun maskara. Det funket! Til de som har sine perioder med kviser og urenheter. Ikke bruk foundation eller brunkrem. Det virker ikke. Du får mer urenheter. 

Akkurat nå så bruker jeg nesten ikke noe sminke. Når jeg er hjemme så renser jeg huden min mine nye produkter fra Clarins. De er det eneste produktene som noen gang har virket på meg. Er stor fornøyd og det er til en billig penge på Kicks. Betalte 400 kroner for 3 forskjellige produkter i en veske.  Er utrolig nøye med og bruke det på morgenen  når jeg står opp og kvelden før jeg legger meg. Klarer ikke og gå uten sminke på treningen engang. Bruker foundation og litt maskara. Plager meg veldig at jeg ikke bare kan gå uten sminke uten og være redd for hva andre syntes om meg. Dør jo ikke, men er veldig og da mener jeg veldig ubehagelig og gå uten sminke. Du føler deg helt tom og føler du mangler noe når du går ut døren eller hvor du er. Usminket sjel!

Nå trener jeg for og få en bra kropp og prøver i samme sleng og skjerpe meg med kostholdet mitt. 

Nok om det. Jeg vil ta over alt med og vise folk at jeg egentlig kan ha god selvtilitt og kan være meg selv, uansett hvor jeg er.  Det eneste som kan hjelpe meg er når venninner eller kjæresten forteller meg hvor fin, vakker, sexy og deilig jeg er. Både med og uten sminke! Det er en herlig følelse og kunne vite hva de nære syntes om deg. Uansett om det er posititvt eller negativt, så vil det alltid være en god mening i hva dem syntes du går i og åssen du sminker deg. 

Sliter du med dårlig selvtilitt? 
Siste innkjøp


Joggesko fra SparKjøp


Clarins produkter. Fåes kjøpt hos Kicks.


Hårkur, shampoo og balsam. Nærmeste frisør!


Sminkeveske fra H&M


Ansiktsmaske, eye makeup remover, foundation, rosa greie til og påføre, maskara, blusher og bareMinerals.


Sånn kostholder. Finner det på Kicks.


Topp fra Only.


Elsker denne buksa!! Du finner den på Weightless.no. 

Julegaveønsker

Heihei! 

Har vært så utrolig dårlig til og blogge i det siste, men i helga så var jeg jo hos kjæresten. Det var 6 mnd jubileum på fredag, så det var stas. Gjett hva han overrasket meg med? Roser, pynta nattbordet mitt på rommet hans med stearinlys, og hadde skrevet "G + S " med sånne lovehearts godteri og melkehjerter rundt. Er han ikke bare verdens mest fantastiske kjæreste så vet ikke jeg altså. Elsker deg.
Idag så skulle jeg egentlig trene, men orket ikke det idag. Mandager suger! Møtte Kristine idag da pga vi fikk penger begge to og ville shoppe litt. Jeg kjøpte masse produkter til huden og litt sminke.

Nå er det ikke så veldig lenge igjen til jul, og jeg har jo selvfølgelig mine ønsker. Ønsker meg nok masse mer, men dette er det jeg blant annet ønsker meg sånn i farta. 

 
GHD rettetang i og med at mine to andre suger akkurat nå, så ønsker jeg meg ny og det er da denne eller noen andre i GHD.KLOKKE. JATAKK!

I og med at jeg bare bruker dette sminkemerket, så ønsker jeg meg det. Alltid bruk for det. BareMinerals.
 

Treningsutstyr 


Hvor fantastisk hadde ikke dette vært med kjæresten? Oslo-Kiel tur/retur


Få sydentyr i gave hadde ikke vært feil. Ikke for 2 personer isåfall, hihi! Tatt med meg kjæresten <3

Har dere noen julegaveønsker? 
Har dere noen tips til hva man kan gi til kjæresten i julegave? 

ONSDAG

Hei! 

Idag er det onsdag, og det betyr 2 dager til helg. Idag så sto jeg opp 10 og laget meg en deilig ananas smootie med appelsinjuice, nam.
Dro på trening med Kristine på StaminaHot på Torstrand i Larvik. Den treningsøkta der varte ikke akkurat så veldig lenge, men fikk trent litt fra meg etter en ukes tid pause. Dro på Nordbyen etter det slik at vi fikk i oss noe varm mat pga vi var slitne, sist og ikke minst veldig sultne. Var kjempe koselig og tilbringe dagen med Kristine idag!! Nå så er jeg hjemme med brødrene mine mens mamma og pappa er ute på en kjøretur. Nå må jeg ta meg en velfortjent dusj!! Vi blogges :) 

Tok noen bilder på treninga idag, men de er på telefonen, så jeg legger dem inn når jeg har ledninga ved siden av.

Hva har du gjort idag?

GIRLSNIGHT

God kveld! 

Idag så har jeg vært i Tønsberg med Michael, lillebroren min. Fikk handlet inn noe stas til halloween!! Har tenkt og bare kle meg i noe enkelt, men ikke akkurat billigkled heller. Kjøpte inn en hvit skjorte fra NewYorker, en hvit bh som matcher og sett med kaninører, hale og sløyfe rundt halsen. Må bare finne ut åssen bukse/tights jeg skal gå i, som matcher. Sist og ikke minst sko!! Etter shoppingen så var jeg på klubben for funksjonshemmede og var der i 1 times tid. Nå er jeg hos Silje på girlsnight. Vi har ikke hatt det på over et år sånn ca. Så nå var det kos og være tilbake her!! 

Noen som har noen tips til hva jeg kan gå med av bukser eller tights på halloween? Heltst noe jeg kanskje har. Er så og si blakk, hihi!! BEFORE I DIE - MÅ GJØRE

Alle har sine planer før dem dør. Det her er mine kjappe planer, bilder med tekst på. Fant noen av planene mine på WeHeartit, faktisk.

❤️💕

Before I die

Before i die | Nathalie Tegelstam

wish

bucketlist

Bucket List

Bucketlist

(100+) Tumblr

Style?DIY?Happiness?Ideas?Life | via Facebook

can't wait

Twitter / TheBucktList: 😍 Before I die, I want to ...

Tumblr

Two Rays of Sunshine | via Tumblr

Desire❤️

Untitled

Untitled

Untitled

(27) before i die | Tumblr

(25) before i die | Tumblr

(9) before i die | Tumblr

i wish

Google Image Result for http://data2.whicdn.com/images/37590064/379642_301644743193577_40858142_n_large.jpg

Lala

Before i die

Before I die

Before I die

before I die @ curious and smile | via Facebook

dancing with Miley

Before i die

don't forget to smile

Stránky | via Facebook

/

love

Fuente: What's your bucket list Tumblr

. | via Facebook

Before i die

Untitled | via Tumblr

Untitled | via Tumblr

Bucket list

Bucket list

Long hair

Untitled

 

Det her var det jeg kom på i farta. Er nok massemasse annet jeg vil oppleve også.

Har du noen planer før du dør? Hva er de om du vil fortelle?  

Dagens anbefalinger

Det er sent på natt, yes I know, men må virkelig komme med 2 anbefalinger av en kvisekrem og den beste børsten i hele verden!! Juger ikke, det er ekte sannhet. 


// Børste som nemlig ikke sliter håret, som alle andre børster og få tak i!! Den her er til og anbefale. Fåes kjøpt overalt, så og si.


// Verdens beste krem mot kviser. Jeg fikk den på mandag og de gangene jeg har brukt den så har det blitt resultater allerede. Får den på resept fra fastlegen din. Stolt eier!


// Ikke for og glemme det trøtte trynet mitt, men må jo trossalt gi dere en tommel opp for disse 2 skjønnhetstproduktene. 

Har du en av disse to? Hva syns du isåfall?

Sminken min

                                                                             


Øyenskygge: 1. Viva la Diva // 2. MaxFactor // 3. Color Tatto 24HR


Eyeliner: 1. Svart // 2. Hvit


Øyenbryn: Dark Brown penn // Øyenbrynskjærer


Foundation og solpudder:
Før jeg tar på sminke så tar jeg alltid på meg kvisekrem som jeg har fått resept på fra legen min. Etter det så bruker jeg en enkel IsaDora foundation, bareMinerals pudder i fargen "Medium berge", IsaDora solpudder i fargen "Bronze tan" eller så kan det hende jeg avslutter med bronzing powder fra ST.MORIZ, men kommer ann på hva jeg vil ha på av pudder. 


Koster: Bruker en kost til Id pudderet som er fra BodyShop, den beste. En kost til fra BodyShop og den siste er ifra H&M.


Parfyme: Jeg bytter veldig mye på disse to. Lacoste og Lady Gaga. Liker begge to godt!


Selftanning: Jeg bruker så og si aldri dette, men var på Sparkjøp her om dagen og fant dette settet til en billig penge. Følgte også med påføringsgreie.

Jeg glemte selvfølgelig maskaren jeg bruker, men er en helt enkel en fra H&M.

Bruker du noen av disse produktene?

Weightless

Hei dere!! 

Idag så ble det lansert en ny nettbutikk, Weightless. Så en facebook lenke nå der den lekreste buksa, den lekre og snasne rumpa! Har aldri sett en så fin rumpe i en bukse før! Den er jævlig dyr, men om ikke jenter likte denne, så vet ikke jeg riktig atså!! Hvis du trykker på lenken, så finner du snadder med engang. Jeg skal bare vente til den fine fargen på buksa kommer ut. De er på vei ifra Italia idag, så ta skal jeg bestille med engang den fargen kommer ut. Det her er høstens "must". Skal du også ha en slik bukse? 

 

"Du er hva du spiser"

Hvordan få motvasjon til og trene? Det er egentlig ganske enkelt. Du trenger bare din egen vilje og styrke. Hvis jeg er svak noen dager og orker ikke og stå opp for og trene mitt, så titter jeg fort innom bloggen til Cecilie Danielsen, som du kan gå innpå HER. Hun skriver veldig mye bra om trening, kosthold. Det som er utrolig bra med den bloggen er at hun legger ut masse bilder som får folk til og se mer positivt på trening og kosthold! Den andre siden jeg går innpå er Weheartit. Der finner du veldig mange bra bilder av kropper til andre jenter som har trent hardt og godt, itillegg til mange sitater som får deg til og bli sterkere og postiv på trening. Jeg abonnerer på et blad som jeg får i posten hver gang det er et nytt blad ute. Det heter ShapeUp, der finner du blant annet treningsøvelser, hvilken mate du burde stappe i deg, oppskrifter til og med, smoothie oppskrifter. De skriver også innlegg om mange sterke kvinner der ute som har klart resultatet sitt, også historier fra andre jenter om hvordan de har klart det osv og klær man kan kjøpe igjennom nettet og butikker offentlig. Det er et blad jeg anbefaler alle treningsløver der ute til og kikke og bla i! Så skal du se det blir motivasjon på deg og. "Du er hva du spiser" er det jeg lever opp til.

Trenings hverdagen min

Hei dere! 

Akkurat nå så ligger jeg og kjeder meg, samtidelig som jeg har hatt en painday, og tenkte faktisk og fortelle dere litt om treningsprogrammet mitt, om hvor bra det funker på meg isåfall.

Jeg begynte og trene for 1 mnd siden sånn ca og da var alt bare gørr og kjipt med og dra på trening pga man tenker veldig mye på hvor lang tid det tar før resultatene kommer, men når det faktisk har gått 1 uke eller 2 så merker du at du blir mer og mer motivert med alt som har med trening og gjøre. Broren til Sondre er jo personlig trener på StaminaHot og kan alt om trening, og da mener jeg absolutt alt innenfor trening. Han lagde et treningsprogram for meg pga jeg brukte den samme som typen har fordi vi skulle trene sammen en stund, men det er ikke de samme restultatene jeg hadde planer om, så jeg måtte be om mitt eget program, noe som funker utrolig bra! Elsker de øvelsene jeg har.

Nå trener jeg jo mandag, onsdag og fredag, men skal gå opp til mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag pga resultatene kommer fortere hvis man jobber hardere for dagene. Merker allerede litt forskjell på magen, men er ikke mye, men ser forskjell isåfall og det er det som viser hvor hardt jeg har jobbet :)

1. Knebøy på et ben, knestrekk/leg extensions, liggende brystpress, dips, sittende hantelpress, skrå situp på en benk og avslutter med cross country.
2. Markløft med strake ben, TRX Hip press, Stående hoftestrekk, innoverføring/Adductor, bekkenhev, nedtrekk med spesialstang/latissimus machine og avslutter med romaskin.


// Treningsprogrammet mitt


// Det her er vel noe av det jeg ser frem til av resultater. Ikke helt likt på magen, kanskje litt mer markering. Rumpa derimot er snasen!!

Trener du? Hva trener du? Hvor lenge har du trent for og få resultater?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut eleifend ligula vitae nunc consectetur volutpat. Aliquam vitae odio mi, sagittis semper velit.

Alle henvendelser kan sendes til: Loremipsum@hotmail.com

Kategorier


ArkivAnnonser