Julen kaller..

Hei!

Ja, da var det snart jul igjen! Det er kun 11 dager igjen og denne frøkna som fortsatt er et barn gleder seg masse til og feire med familien sin. Spise masse god mat, kaker og åpne gaver. Det her vokser jeg meg virkelig ikke fra. 
Det eneste som mangler nå er at det er hvitt og lyst ute, for det er jo ordentlig julestemning. Ikke for og glemme julegavene som jeg ikke er ferdig med enda. Har bare familien og noen venner igjen, så er jeg ferdig hvertfall! 

Har tatt en ordentlig julevask hos kjæresten idag. Så nå er det rent og pent og han burde virkelig smile ikveld altså. Hva skulle han gjort uten vaske og stemor Gina? Vanskelig og si det der altså.. Henrik skal i 18årslag idag, så da har jeg bestemt meg for å holde meg hjemme med familien ikveld før jeg skal ta en treningsøkt på EVO med Mats og LinhKamilla. Har ikke trent på flere måneder grunnet sykdom, så nå er det virkelig på tide at jeg får rumpa dit og få gjort noe med det fettet jeg har på kroppen. En ting skal sies; jeg skal uten tvil bo på evo etter jul og nyttår.. For mye godt på bordet kan man jo si! Igår var jeg ute og spiste julemat med LinhKamilla, Mats og kjæresten min, Henrik. Etterfulgt av en bytur på JamesClark. Det går like hektisk for seg hver gang. Angrer like mye hver gang jeg beveger meg innefor de fire veggene der, haha.  

Nå skal jeg lage meg en varm kopp med kakao. Er ei ordentlig frysepine kan man vel si. Dere får ha en fin lørdagskveld videre♥
Hva er deres planer i helgen? Har dere tatt julevasken?