hits

"La det være.."

Hei kjære dere! 

Jeg syns dagene virkelig går så utrolig fort for tiden. Nå er det plutselig torsdag og allerede helg imorgen. Jeg har fått meg praksis plass i barnehage og starter der allerede neste uke forhåpentligvis. Jeg skulle jo egentlig gjøre meg ferdig som helsefagarbeider før jeg prøvde meg ut i barnehage, men i og med at helsefag-linja var utrolig slitsomt og hardt så fikk jeg gjort en avtale med lærerne om at jeg skal ut og prøve meg i barnehage. Har en god følelse på at det er det riktige valget, tiden får vel vise det. 

Jeg blogget igår etter en god stund med pause, men tenker jeg slår til med blogging igjen nå som jeg har litt bedre med tid. Ser dere ikke noe innlegg her, så er det kun fordi jeg har alt for mye og gjøre. Jeg håper dere har noen ønsker på hva jeg skal blogge om. Jeg er ikke noe fan av "rosablogg" der jeg BARE legger ut outfit, sminke og bare viser jentesiden, for det er ikke alltid like interessant for alle lesere der ute kan man si, selv om det kanskje er greit innimellom med slike innlegg.
Kom gjerne med ønsker hva du vil lese mer om. Jeg var hos frisøren igår på HairShop i Sandefjord fordi venninna mi jobber der og hun er min faste frisør kan man si. For en uke siden kikket jeg litt på bob klipp på nettet og merket jeg savnet det litt ettersom at jeg har hatt det før, men har latt saksa være fra håret en stund nå utenom og ta tuppene litt, grunnen fordi jeg skulle spare til langt hår. Hm, hva hjalp det vel og la håret gro når jeg hadde ødelagt håret med bleking og farging. Ikke nok med det, men også hjemmefarging/bleking. Håret så derfor ikke bra ut etter disse prosessene hjemme og endte opp med og klippe det "bob" igjen. Nå ser håret mye friskere ut og det var verdt det. Dessuten så hører jeg støtt og stadig at jeg kler bedre kort hår og ser mer friskere og voksen ut. Jeg må absolutt anbefale alle der ute til og dra til en frisør for og fikse håret uansett hva det får koste, men da er det bedre og betale en dyr sum enn å risikere og ødelegge hele håret sitt. Frisøren min blir så oppgitt hver gang jeg farger eller bleker det hjemme, så hun ber meg hver gang om å la det være, men det er litt vanskelig noen ganger, haha. Er fornøyd med resultatet nå hvertfall. Skal bare ha det litt lysere etterhvert. Thats it.
Hva syns du om resultatet?